5:6p.
(3:3)
20. P. Kesner (p.)
31. M. Mikeš
41. P. Kesner
73. A. Krupka
90. A. Krupka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka vyrovnala v devadesáté minutě z penalty


Branky


14. J. Keltner , 30. T. Svoboda , 33. J. Holub , 76. J. Holub , 83. M. Snížek - 20. P. Kesner (p.) , 31. M. Mikeš , 41. P. Kesner , 73. A. Krupka , 90. A. Krupka (p.)
0

Pevné nervy měl lhotecký Aleš Krupka, když si postavil na penaltový puntík míč v devadesáté minutě. Trefil dobře a vyrovnal stav na 5:5 v základní hrací době. V pokutových kopech pak získali hráči Jestřabí Lhoty druhý bod a pod novým trenérským tandemem uspěli na hřišti favorizované Kouřimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně lepší byli hosté

Jestřabí Lhota přijela do Kouřimi s novou trenérskou dvojicí Petr Kureš a Jaroslav Klička, která nahradila odstoupivšího Petra Sixtu. Mnoho času na nějaké změny nebylo, přesto jeden tah vyšel. Na hrot vysunuli Ondřeje Martínka, který dělal velké starosti obraně domácích. Začátek zápasu patřil tak nečekaně hostům, kteří dobře kombinovali a přehrávali soupeře. Paradoxně první střela domácích na branku znamenala gól. Jan Keltner zařídil vedení 1:0. Po několika minutách byl právě Martínek faulován v šestnáctce domácích a Petr Kesner vyrovnal na 1:1. Čtyři minuty ve čtvrté desetiminutovce přinesly další tři branky. Nejprve Tomáš Svoboda po rohovém kopu 2:1, následovalo vyrovnání, když Martin Mikeš trefil z trestňáku šibenici Havránkovy brány - 2:2 a dvě minuty na to se opět po rohu trefili domácí. Josef Holub opět strhává vedení na stranu Kouřimi - 3:2. Hra se přelévala ze strany na stranu a diváci se rozhodně nenudili. Tentokrát snad opravdu platilo, že roh je půl gólu. Před přestávkou se po rohu prosadil Petr Kesner a uzavřel poločasový účet - 3:3.

Jestřábka se ujímá vedení

V prvním poločase byli hosté lepší, ale do druhého nastoupila "jiná" Kouřim. Domácí borci začali více kombinovat, ale naštěstí pro hosty si nevytvářeli šance. A tak přišla studená sprcha - Aleš Krupka v sedmdesáté třetí minutě převažuje misky vah poprvé v zápase na stranu lhoteckých - 3:4. Ale ani toto nebyl konec brankových hodů. Domácí se nevzdali a zbraní, která jim v tomto zápase vycházela si berou vedení zpět. Josef Holub svým druhým gólem po centru z trestného kopu hlavou vyrovnává - 4:4 - a sedm minut před koncem se Martin Snížek trefuje z trestného kopu přesně do růžku Málkovy svatyně - 5:4. Závěrečný hřebíček zatloukli hosté. V devadesáté minutě po souboji ve vápně padá Martínek, rozhodčí píská přísnou, ale nejspíš oprávněnou penaltu a Aleš Krupka prokázal pevné nervy - 5:5.

Dramatický penaltový rozstřel

Po první sérii stav 0:0 (ani jeden neproměnil), po druhé sérii 1:1 (oba jistě), po třetí sérii 1:1 (oba aktéři překopli branku), po čtvrté sérii 2:2 (oba proměnili). V páté sérii uspěl za hosty Ondřej Martínek a domácí hráč trefuje mimo branku. Jestřábka bere další bod za pevnější nervy při pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Trenér Martin Snížek: "Zápas bohatý na góly se musel líbit. Pro trenéry už tak veselé neustálé přelévaní výsledku nebylo. Nezahráli jsme dobře kombinačně, ale mimořádně nám vycházely standardní situace, ze kterých jsme dali čtyři branky. Remíza je asi spravedlivá, protože hosté se prezentovali kvalitním fotbalem. Pro nás škoda, že jsme neudrželi výsledek v závěru, kdy hosté vyrovnali z penalty, z které byli překvapeni úplně všichni."

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Asistent František Machurka: "Pod novou trenérskou taktovkou přišel nový impuls. Jsme rádi, že jsme se chytli jak herně tak střelecky. Kluci dali pět branek a to jim snad pomůže. Vždycky se snažili dohrát akci jako Barcelona do kasy, ale je potřeba více střílet. A to se dnes dařilo, tak snad nám to půjde i dále."



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] (89. J. Paclík [-] ) , T. Ružinský [-] , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] (61. P. Královský [-] ) , R. Světnička [-] (82. J. Charvát [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Čáp [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - S. Mojžíš [-] , A. Krupka [-] , O. Martínek [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , P. Kureš [-] (72. O. Heres [-] ) , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 56. T. Svoboda , 58. P. Jirků - 55. M. Klička , 60. P. Kesner .
Hráči zápasu: J. Holub - P. Kesner , O. Martínek .
Místo: TJ Kouřim. Počet diváků: 100. Rozhodčí: UHER Jiří - NAVRÁTIL Milan (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.