2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky v penaltách totálně selhaly


Branky


0

Vyrovnaný zápas viděli dováci v Ratboři, kde hostovaly Zásmuky. Vše gólově podstatné se událo v prvním poločase a tak ke slovu přišly pokutové kopy. V nich byli mnohem lepší domácí borci v čele s gólmanem Denisem Jeřábkem a rozdílový bod tak zůstává doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali v samém závěru poločasu

Fakt, že domácí nečeká nic jednoduchého se začal projevovat hned od počátku zápasu. Zásmuky kombinovaly, měly více míč na svách kpačkách. Pološance, které si ale hosté v první půli vytvořili, však až na jednu neproměnili. To se po kombinační akci objevil před domácím brankářem Tomáš Borovička a nezaváhal - 0:1. Gólová akce hostí možná trochu zaváněla ofsajdem, ale rozhodčí situaci pustil. Domácí hráči však po jedné (víceméně ojedinělé) akci minutu před koncem poločasu vyrovnali. Po pěkně sehraném rohu se prosadil Petr Dolejš - 1:1. Již před tím se mohl z rohu zapsat mezi střelce Vančura, ten však trefil jen Kubelku v brance Zásmuk. Přes převahu hostujícího mužstva se tak do kabin šlo za vyrovnaného stavu.

Planý tlak hostů k brankám nevedl

Druhý poločas začal úplně stejně jako první. Zásmučtí se tlačili před branku Slavoje, ale tam tentokrát stála neprostupná zeď. Zdálo se, že je jen dílem několika minut, kdy domácí val padne. Navíc když musel pro zranění vystřídat Libor Dvořák. V šedesáté čtvrté minutě pronikal před kasu domácích Mašín, ale Jeřábek včasným výběhem tváří v tvář nad záložníkem hostí vyzrál. Zaskvěl se i při gólové hlavičce Jelínka a v poslední minutě zneškodnil pumelici z hranice šestnáctky. V základní hrací době tak utkání skončilo remízou a připravoval se penaltový rozstřel. Zásmuky si pokazily bodový přísun hlavně díky výbornému Jeřábkovi v brance domácího Slavoje.

 

 

 


 

Jeřábek zmařil tři pokusy hostů

Fiasko dokonali hosté při penaltovém rozstřelu. První pokus zmařil Jeřábek, druhý kopl A. Čapek nad branku a třetího exekutora si vychutnal opět Jeřábek. A protože domácí všechny tři úvodní pokusy proměnili, zůstal bonusový druhý bod Slavoji.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Vladimír Pěkný: "Kvůli zraněním jsme měli opět problém se sestavou, navíc Dvořák byl nucen nedobrovolně střídat a další dva hráči hráli přes bolest. Proto jsme se také soustředili zejména na obranu. Se štěstím a díky vynikajícímu Jeřábkovi jsme dotáhli zápas do remízy. Penaltový rozstřel byla naše jasná záležitost a konečně jsme je dokázali vyhrát."

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: "Vezeme bod z venku. Z mého pohledu je to ale málo... Soupeře jsme celý zápas přehrávali, pustili jsme ho možná do dvou šancí, ale my jsme své neproměnili. Hlavně díky výbornému Jeřábkovi v bráně Ratboře. A penaltový rozstřel byl tragédie..."



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] , J. Hovorka [-] , J. Vančura [-] , J. Vondráček [-] - P. Stráník [-] , J. Adámek [-] , L. Dvořák [-] (65. L. Sova [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Adámek [-] - L. Vohnický [-] -

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , M. Čapek [-] - M. Mašín [-] (57. L. Sobotka [-] ) , J. Lindner [-] , R. David [-] , P. Benda [-] , A. Čapek [-] - T. Borovička [-] (75. T. Jelínek [-] ) , J. Derka [-] (84. A. Durňák [-] )

ŽK: 86. M. Čapek .
Hráči zápasu: D. Jeřábek , P. Dolejš .
Místo: Slavoj Ratboř. Počet diváků: 47. Rozhodčí: PEŠKA Libor - ZADINA Milan (N), ŠVACH Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.