Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do poločasu domácí rozhodli


Branky


0
Domácí chtěli odčinit nešťastnou porážku z Šanova, zatímco hosté chtěli potvrdit domácí výhru proti Hostěradicím.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenziva hostů nestíhala

Nažhavení domácí fotbalisté byli od začátku lepší ve všech směrech. Už v 5. minutě po chybě beka domácí Juračka na dvakrát překonal brankáře - 1:0. V 9. minutě už to mělo být 2:0, ale rozhodčí Koudela si vymyslel ofsajd a branku domácích neuznal. Vrbovec to ale nemuselo mrzet, protože v 17. minutě utekl po levé straně Kochan a křižnou střelou nedal brankáři šanci - 2:0. Za 2 minuty po další chybě obrany zachránilo hosty břevno. Kounice se do první pološance dostali až po 30 minutách, ale závar po rohu brankou neskončil. Za to na druhé straně další rychlý brejk skončil brankou, když přesně dorážel opět Juračka. Tento hráč stihl do poločasu dokonat hattrick, když ve 42. minutě po faulu brankáře proměnil pokutový kop.

Druhý poločas už jen z povinnosti

Domácí postupně prostřídali a do 60.minuty naskočilo 5 nových hráčů, což na kvalitě hry bylo znát. Přesto hosté nedokázali ani snížit nelichotivé skóre, i když ve 49. minutě v nadějné šanci přestřelili. Vrbovec si vypracoval pěknou kombinací další šanci v 61. minutě, ale nejdřív levý záložník trefil tyč a dorážka do odkryté svatyně skončila těsně vedle. Závěr utkání mnoho zážitků už nepřinesl, přesto se ještě jednou měnilo skóre, a to když v 88. minutě přesně zamířil domácí kapitán Škubal. Výhrou 5:0 poskočili domácí na 8.místo, Kounice po špatném výkonu klesli na 5. místo.


Ohlasy k zápasu


FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky
Tomáš Hudec (trenér Vrbovce): "První poločas jsme hráli to, co jsme chtěli a fotbal jsme měli pod kontrolou. Druhý poločas se spíše jen dohrával. S podzimem jsem určitě spokojený".

TJ Horní Kounice
Zdeněk Záviška (záložník): "Domácí byli jasně lepší a my jsme se na to nějak vyprdli. Zasloužená výhra, domácí kluci jsou fakt šikovní".



Sestavy


FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky
M. Petrovka [-] - D. Tůma [-] , M. Beno [-] , D. Kochan [-] , M. Železný [-] , M. Hudec [-] (37. F. Kropáček [-] ) , J. Bálka [-] (46. P. Zmeko [-] ) , J. Beno [-] (60. V. Zábojník [-] ) , S. Juračka [-] (60. A. Bálka [-] ) , O. Škubal [-] , P. Beno [-] (60. J. Škubal [-] )

TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - J. Stix [-] , P. Cidlík [-] , M. Peterka [-] (21. D. Paclt [-] ) , O. Havelka [-] , J. Holátko [-] , T. Procházka [-] (75. D. Hájek [-] ) , Z. Záviška [-] , J. Kunc [-] , P. Hruška [-] , T. Bittner [-] (60. H. Horák [-] )

ŽK: 10. M. Hudec - 14. P. Hruška , 42. K. Eliáš , 89. J. Kunc .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOUDELA František - KRNÁČ Marek (N), ADAMOV Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.