2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová produktivita přinesla hostům vítězství


Branky


33. V. Procházka (p.) , 64. D. Procházka - 14. M. Navrátil , 36. L. Hél , 78. M. Hél , 81. L. Hél , 84. M. Hél
0
Domácí se chtěli rozloučit s podzimem konečně vítězstvím, aby nepřezimovali na poslední příčce. Naopak Šanov chtěl potvrdit, že umístění v tabulce není náhodou.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné skóre neodpovídalo hře

Hosté odjížděli do Jaroslavic s vidinou lehkého zápasu, ale "mače" s týmy ze spodu tabulky bývají ošemetné. Už z prvních minut zápasu bylo zřejmé, že Jaroslavice nemají co ztratit a do soupeře se pustily s patřičnou vervou. Dařila se jim kombinační hra přes střed hřiště a pomohl jim také fakt, že hosté museli do 30.minuty dvakrát střídat. Přesto šli do vedení ve 14.minutě hosté, když další branku přidal střelec Navrátil. Jeho podzimní bilance čítá 16 přesných zásahů do černého !! Domácím se podařilo vyrovnat v 33.minutě z penalty, střelcem byl Vladimír Procházka. Na pauzu mezi poločasy šli přece jenom spokojenější hosté, protože svůj první gól v zápase střelil v 36. minutě Lukáš Hél.

Koncovka zápasu patřila hostům

V druhé půli byla hra dlouho vyrovnaná, Šanovští se zlepšili v kombinaci, ale výsledek zůstával stále otevřený. A to o to víc, když se domácím podařilo v 65. minutě srovnat skóre. Úspěšným střelcem byl opět Procházka, ale Daniel. Nadějný výsledek pro domácí vzal za své v 78.minutě, když se poprvé trefil střídající Marek Hél. Bratři Hélovi se v kolonce střelců objevili do konce zápasu ještě jednou a stanovili konečný výsledek 2:5. Pro domácí je to krutá porážka a ještě horší je jejich postavení v tabulce po podzimní části, protože jsou poslední. Šanov jako nováček přezimuje na velice pěkném 4. místě.


Ohlasy k zápasu



Šanov
Lukáš Hél (hráč hostů): "Z natažení vítězné šňůry máme velkou radost a zimu přečkáme na předních příčkách, což by do nás asi nikdo, jako do nováčka soutěže, neřekl. Jde vidět, že máme mladý perspektivní tým a doufám, že jaro bude v podobném duchu".



Sestavy


Jaroslavice
S. Mach [-] - M. Totík [-] (82. L. Juhaňák [-] ) , L. Juhaňák [-] , J. Kadlec [-] , V. Procházka [-] , J. Hoc [-] , T. Glazer [-] (65. R. Béreš [-] ) , J. Hoc [-] , D. Procházka [-] , A. Lev [-] , P. Vala [-]

Šanov
L. Kučera [-] - M. Krištof [-] , L. Hél [-] , K. Machala [-] (86. F. Januš [-] ) - V. Petrů [-] , P. Šišlák [-] (28. M. Hél [-] ) , J. Šilinger [-] (23. J. Bvoc [-] ) , M. Bártík [-] , D. Šišlák [-] - P. Eliáš [-] , M. Navrátil [-] (86. R. Gardoň [-] ) -

ŽK: 57. J. Kadlec - 43. M. Navrátil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHALOUPKA Michal - ZVĚŘINA Jan (N), GARDOŇ Radovan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.