Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B nestačily ani na Křižanov B


Branky


18

Fotbalisté Počítek B si připsali proti Křižanovu B další vysokou porážku v poměru 1:6 a nadále uzavírají tabulku III. třídy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Podle papírových předpokladů nemohli diváci v zápase dvou posledních celků tabulky očekávat bůhvíjak kvalitní fotbal. Při pohledu na zahajovací soupisky ovšem bylo žádoucí tuto optiku pozměnit - za domácí nastoupili Schneider, Řeháček, Toman či kapitán áčka Sláma, hosté kontrovali matadory jako Aleš Burian či Navrátil.

 

Hosté se do domácích od prvních minut zakousli a zejména přítomnost Aleše Buriana byla na hřišti znát - hned v 5. minutě vybídnul přesnou přihrávkou ke skórování do prázdné brány bratra Martina. I další minuty byly v režii křižanovských fotbalistů, gólově svou převahu dokázali vyjádřit až po půlhodině, nicméně hned dvakrát - nejprve odraženou střelu poklidil Veselský, následně se mezi střelce zapsal i režisér hostujících ofenzivních akcí Aleš Burian. Zdánlivě rozhodnuté utkání se zdramatizovalo ve 36. minutě, kdy po přetaženém Slámově rohu Tomanovu hlavičku vyrazil Homola pouze k dorážejícímu Bednářovi, jehož úloha byla snadná. Tento okamžik nalil krev do žil domácím hráčům, zato u hostů se v plné nahotě ukázala křehká psychika. Kombinace těchto faktorů vedla k tomu, že do šaten se mohlo jít za remízového stavu, Tomanovu hlavičku k tyči po dalším z rohů ovšem dokázal Homola vyrazit, stejně tak dopadla další Tomanova šance, kterou dokázal nohou zlikvidovat opět hostující brankář.

Hosté ještě skóre navýšili

Poločasová přestávka domácí nápor sice otupila, v 55. minutě ovšem měli domácí další z velkých šancí, jak snížit na 2:3, Slámovu penaltu ovšem Homola zlikvidoval. Uklidnění do hostujících řad přinesl střídající Těšík, jenž podél vyběhnuvšího Šuly zvýšil nejprve na 1:4, obdobná situace se opakovala po dalších 15 minutách z druhé strany, výsledek byl stejný. Domácí mezi tím korunovali svou střeleckou nemohoucnost, zdramatizování odmítnul po hraniční ofsajdové akci opět hostující gólman. Konečnou podobu tak dali efektivní hosté, další střídající borec Kolouch stanovil skóre na konečných 1:6.



Ohlasy k zápasu



Proti posílené domácí sestavě jsme předvedli dobrý výkon, velký dík patří zejména dvojici Aleš Burian a Roman Navrátil, kteří nám v tomto těžkém zápase pomohli a jejich přítomnost byla na hřišti dost znát. Od úvodních minut jsme sice měli zápas pod kontrolou, ale přibližně 20 minut v rozmezí konce prvního a začátku druhého poločasu nás mohlo stát vítězství. Naštěstí domácí si střelecké kopačky neobuli, zatímco my jsme byli nebývale efektivní.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - T. Straka [-] , R. Schneider [-] , M. Řeháček [-] (46. L. Trojan [-] ) , V. Padalík [-] - D. Bednář [-] , O. Toman [-] , V. Klíma [-] , L. Hocke [-] - L. Sláma [-] , M. Dvořák [-] -

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - B. Horníček [-] , J. Mužátko [-] , M. Broža [-] , J. Hubl [-] , M. Burian [-] - J. Švejda [-] (67. M. Těšík [-] ) - M. Veselský [-] - A. Burian [-] , M. Sklenář [-] (80. J. Kolouch [-] ) , R. Navrátil [-]

ŽK: 7. J. Mužátko , 10. M. Burian , 16. M. Sklenář , 65. M. Těšík , 90. M. Homola .
Hráči zápasu: O. Toman - A. Burian , M. Homola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠUSTR František (N), PTÁČEK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ani jeden z týmu nemá dobrý vstup do soutěže, ale tentokrát to Křižanov již zlomí a bude naplno bodovat. Tip: Matěj Těšík gol hlavou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Jan Dolníček
Tip experta: výhra hostů

Oboum týmům se nedaří v začátku sezóny ale Křižanov bude v tomto zápase šťastnější.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza