Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov nestačil na Okříšky B


Branky


9

Fotbalisté Opatova si proti Okříškám B připsali druhou podzimní porážku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Okříšek B. Utkaly se dva týmy, které se v minulém ročníku pohybovaly v horní polovině tabulky, ale do bojů o postup však nezasáhly. Určitě počítal i nyní, že budou patřit ke štikám soutěže. Jenže ani jeden tým nevstoupili do nové sezóny dobře. Předpokládané těžké utkání v Opatově zase tak těžké pro hráče Benfiky ve skutečnosti nebylo. Po celé utkání byli hosté jednoznačně lepší mužstvem a zaslouženě si připsali první podzimní body. Do vedení šli hosté již v 11. minutě, když se po závaru prosadil Večera. Pak si vzal dvakrát slovo Molák. Nejprve prodloužil balón na dorostence Popeláře, který se kličkou na velkém vápně krásně uvolnil a placírkou obstřelil Kšíra. O chvíli později vstřelil branku Molák samy když proměnil samostatný nájezd. Druhý poločas začal brankou dalšího dorostence v okříšském týmu. Útok hostů po pravé straně zakončil Picmaus střelou na zadní tyč. Hosté se i nadále tlačili do zakončení, šancí bylo na několik zápasů, ale další góly již nepřidali. Naopak v závěru korigoval na 1:4 exokříšský Tekal.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas začal brankou dalšího dorostence v okříšském týmu. Útok hostů po pravé straně zakončil Picmaus střelou na zadní tyč. Hosté se i nadále tlačili do zakončení, šancí bylo na několik zápasů, ale další góly již nepřidali. Naopak v závěru korigoval na 1:4 exokříšský Tekal.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Dneska byl soupeř lepší. Doufám, že v příštím kole již zabodujeme




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - P. Jirka [-] (75. J. Plaček [-] ) , S. Wasserbauer [-] , L. Zbožínek [-] , R. Novotný [-] (68. V. Eliáš [-] ) , M. Kravka [-] (55. J. Doležal [-] ) , A. Švaříček [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-] , J. Tekal [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Popelář [-] , J. Novotný [-] (46. M. Picmaus [-] ) , M. Veleba [-] (81. O. Dosedla [-] ) , P. Molák [-] (61. K. Vostal [-] ) , J. Jůza [-] , L. Zelenka [-] (70. D. Nejedlý [-] ) , M. Večeřa [-]

ŽK: 51. J. Horáček - 45. M. Večeřa , 68. J. Popelář .
Hráči zápasu: M. Večeřa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - PADĚRA Jiří (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Oba dva týmy minulý týden překvapivě prohrály. Toto utkání zvládnou Okříšky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů