Cerekvice snížila až v závěru, body to však nepřineslo


Branky


5

Cerekvice se ani po třetím utkání v sezóně neradovala z výhry a na svém hřišti musela zkousnout těsnou porážku od rezervy Lokomotivy Hradec Králové, která naopak ještě neztratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měly oba týmy problémy s finální příhrou a koncovkou. Ve středu hřiště se vinou nepřesností ztrácelo hodně míčů na obou stranách. Více práce měl hostující brankář.

 

Po změně stran se situace začala obracet v prospěch hostí, i když nepřesnosti byly k vidění dál na obou stranách. Šubrt vyslal přesnou střelu do horního rohu domácí branky a Cerekvice opticky odpadla. Lokáda dlouho neproměňovala svoje brejkové akce, od 70. minuty měla menší počet hráčů na hříšti (zraněného Tučka už neměl kdo střídat). Výjimkou byl průnik a trefa Boušky k tyči.

 

Hosté mohli litovat následných zahozených šancí, protože domácím čtyři minuty před koncem vyšla útočná akce. Závěr zápasu byl vyhrocenější, tlak domácích byl sice citelný, ale v koncovce nepřesný.

 

Autor: Martin Šmied



Sestavy


TJ Sokol Cerekvice
T. Chrtek [-] - P. Strnadel [-] , J. Dědina [-] , M. Veber [-] , M. Bělina [-] , J. Sehnoutek [-] , L. Erbs [-] , D. Plšek [-] , J. Petřík [-] (61. D. Horáček [-] ) , M. Jonáš [-] , P. Vích [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Karban [-] - L. Svatoň [-] , J. Pára [-] , R. Freiberg [-] - O. Filipi [-] , P. Babka [-] , D. Bouška [-] , M. Tichý [-] (46. D. Spielvogel [-] ) , M. Šmied [-] (46. M. Šubrt [-] ) - D. Vrbata [-] (68. J. Němec [-] ) , T. Tuček [-]

ŽK: 37. T. Chrtek , 93. M. Jonáš - 75. L. Svatoň , 93. J. Němec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - DOUBRAVA Miloslav, SOBOTKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře