4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec nedal nováčkovi v okresním derby žádnou šanci


Branky


0

Fotbalisté Týnce nad Sázavou vykročili do nové sezóny správnou nohou, když v sobotním zápase Fair Credit 1.B třídy skupiny D porazili hosty ze Struhařova snadno 4:1 a uplatnili své zkušenosti z loňského ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týnec od úvodních minut potvrzoval roli favorita

Hráči domácího Týnce nad Sázavou byli od úvodních minut lepším týmem na hřišti a vytvořili si několik brankových příležitostí. Stejskal mohl potrestat chybu hostující brankáře Pessra, jenže síť za jeho zády rozvlnit nedokázal. Na úvodní gól se však příliš dlouho nečekalo, když v devatenácté minutě předvedl nádhernou individuální akci Horký a Pessr byl tentokrát bez šance.

 

Pohledný první poločas pokračoval dál a po půlhodině hry se domácí hráči mohli radovat z dvoubrankového vedení, do kterého Týnec nad Sázavou poslal Hašek. Domácí playmaker napřáhl ke krásné diagonální střele, která zamířila přesně k pravé tyči. Dvoubrankové vedení domácí hráče uspokojilo a v závěru prvního poločasu přišel trest z kopačky Kocábka, který vrátil hosty zpět do utkání.

Kontaktní gól ze závěru poločasu Struhařovu nepomohl

Pokud byste čekali po přestávce nějaký ofenzivní koncert, tak byste se ho nedočkali. Týnec přenechal Struhařovu iniciativu a čekal s čím hosté přijdou. A vzhledem k tomu, že hosté se k ničemu nedostali, během závěrečných 20 minut opět zabrali a do sítě soupeře vstřelili stejně jako v prvním poločase dva góly.

 

Obě branky od sebe dělily necelé čtyři minuty. V sedmdesáté minutě se Stejskal skvěle pověsil do Haškova centru a vrátil svému týmu zpět dvoubrankové vedení, které vzápětí ještě navýšil Horký. Týnec nad Sázavou ukázal fanouškům v závěru zápasu nádhernou kombinační akci, která udělala tečku za utkáním.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála - hrající trenér Týnec nad Sázavou: „Úvodních dvacet minut jsme se prezentovali pohledným fotbalem, poté jsme se ale nechali uchlácholit a naše tempo ve zbytku zápasu opadlo. Málem jsme na to doplatili, protože hosté začali po přestávce kousat. Další gól jsme jim však vstřelit nedovolili a naopak ze dvou protiútoků sami udeřili. Do sezóny jsme vstoupili vítězstvím, takže jsem spokojený. Jediné, co mě mrzí, je zranění Haška z poslední minuty zápasu."




Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Mach [-] , M. Štambeský [-] , F. Kopta [-] (46. R. Kavoň [-] ) - D. Kopta [-] , R. Orsák [-] (74. B. Vosička [-] ) , Š. Petrášek [-] - M. Radačovský [-] (81. J. Souček [-] ) , M. Hašek [-] , O. Stejskal [-] (84. R. Skála [-] ) , J. Horký [-] (82. T. Koubek [-] ) -

Struhařov
P. Pessr [-] - R. Folprecht [-] , J. Veselý [-] (46. V. Kaucký [-] ) , O. Kocábek [-] (67. P. Hocek [-] ) , P. Koblasa [-] , O. Hroch [-] , V. Zmek [-] (79. S. Shapoval [-] ) , O. Veselý [-] , D. Sysel [-] , M. Kůstka [-] (54. M. Michálek [-] ) , M. Dudík [-]

ŽK: 66. O. Kocábek .
Hráči zápasu: J. Horký , M. Hašek .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Asník Daniel - FEJFAR Jakub, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.