1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané a bojovné utkání rozhodla jediná branka!


Branky


12

Mezi další utkání 24. kola patří střet mezi Košutkou B a Chotíkovem B. Tento zápas byl jednoznačně bojový a ukázal charakter obou týmů. Rozhodla jen jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas začal oběma týmům vyrovnaně. Hráči Košutky Plzeň B a Chotíkova B předváděli rychlý a kombinační fotbal. Obrany obou týmů se statečně bránily proti útokům soupeře, a tak se žádný z týmů nedokázal dostat do vedení. Brankáři obou stran se také vyznamenali několika výtečnými zákroky, které udržely skóre na nerozhodném stavu.

Branka Blažejovského rozhodla!

Druhá půle přinesla ještě větší nasazení a oba týmy se snažily prosadit. Útoky byly neustálé a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Fanoušci na tribunách byli nadšeni, když hráči obou týmů předváděli své fotbalové umění. Když se zdálo, že zápas směřuje ke konečné remíze, přišel okamžik, který rozhodl o vítězi. V 62. minutě utkání se před brankou Chotíkova B objevil zkušený Jaroslav Blažejovský. Po kombinaci se svými spoluhráči se mu podařilo dostat před brankáře soupeře a s přesností a klidem vystřelit. Jeho rána byla skvěle umístěná a skončila v síti, rozzářila oči fanoušků Košutky. Jaroslav Blažejovský se tak stal hrdinou utkání a rozhodl o konečném výsledku.Po tomto gólu se Chotíkov B snažil vyrovnat, ale hráči Košutky Plzeň B dokázali udržet vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Po napínavém souboji skončilo utkání výsledkem 1:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: V tomto zápase vyhrál šťastnější, nikoli lepší celek. Musím sportovně přiznat, že soupeř byl o něco lepší. Celé utkání mě přišlo oboustranně hodně upracované a nám ke třem bodům pomohl zejména bojovný a obětavý přístup celého mužstva podpořený výborným výkonem našeho mladého brankáře. S notnou dávkou štěstí se nám podařilo ubránit čisté konto a jednu z několika našich šancí přetavit ve vítězný a zároveň jediný gól zápasu.

FC Chotíkov 1932 B
Chotíkov B: Zatím nemáme k dispozici ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - T. Valíček [-] , J. Blažejovský [-] , J. Lhoták [-] , J. Chaloupka [-] , V. Sirotek [-] , T. Pečenka [-] (53. M. Langmajer [-] ) , P. Sobotka [-] , J. Pečenka [-] (56. J. Prokeš [-] ) , J. Škovran [-] , R. Holý [-] (31. D. Pašek [-] )

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - Š. Kolesa [-] , D. Soukup [-] , J. Pechler [-] (63. P. Kolesa [-] ) - L. Kaprál [-] (88. C. Dalakov [-] ) , J. Kastl [-] - A. Cirok [-] (88. D. Babka [-] ) , F. Vraštil [-] (71. V. Šubrt [-] ) - L. Sedláček [-] (71. V. Kratochvíl [-] ) , M. Rubáš [-] , J. Benedikt [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - DUŠEK Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: výhra domácích

Košutka vyhraje, protože mají posilu z dorostu, která má dobrou technickou hru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích