2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka po vyrovnaném souboji bere všechny body!


Branky


5. D. Adam , 77. P. Kerndl - 91. J. Knotek
9

Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi Košutkou B a Liticemi. Tento zápas ve výsledku dopadl lépe pro domácí, kteří získali všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí

Hlavní arbitr utkání Jan Šašek odpískal start a mohlo se začít. Do utkání jasně lépe vstoupili domácí, kteří si dokázali tvořit šance. To potvrdil v 5. minutě Dominik Adam, který poslal domácí do jednobrankového vedení 1:0. Domácí tak vedli a dále se jim dařilo. Šance ale nedokázali proměňovat a skóre tak zůstalo prozatím stejné. Košutka dále dominovala, ale na výsledkové tabuli to nešlo znát. Poločas nakonec skončil při chudém skóre 1:0 pro Košutku.

Druhá půle se velmi zdramatizovala!

Druhá půle začala a vše se zase dalo do pohybu. Druhou půli započali lépe pro změnu hosté. Dařilo se jim a Košutku to velmi zaskočilo. Litice ale stejně jako Košutka šance nedotáhli do gólového konce a skóre tak zůstalo stejné. V 77. minutě ale Košutku uklidnil Petr Kerndl, který navýšil vedení domácích na 2:0. V tuto chvíli si Košutka uvědomila, že už nejspíše zápas vyhrají, ale hosté se stále nevzdávali. Díky velkému nátlaku se Liticím povedlo skórovat alespoň jednou a to v 91. minutě, kdy Jiří Knotek snížil na 2:1. Při tomto skóre také zápas skončil a Košutka tak vyhrála.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsem na hřišti jednoznačně dominovali, vytvořili si mnoho šancí a soupeře na naší půlku pouštěli opravdu jen sporadicky. Bohužel jako tomu bylo i v mnoha jiných utkáních, z velkého množství brankových příležitostí jsme využili pouze jedinou. V druhém poločase, možná i díky našemu hubenému, jednobrankovému vedení, na nás soupeř nastoupil se snahou utkání zvrátila role na hřišti se obrátily. Dobrých 20 minut nás soupeř tlačil, vytvořil si několik slibných šancí. Nápor jsme se štěstím přečkali, a když se nám podařilo zvýšit na 2:0, již jsme si byli jisti, že si připíšeme důležité 3 body. Soupeři se ještě bezprostředně před koncem utkání podařilo snížit skóre na 2:1 krásným lobem. To však již na našem zisku bodů nic nezměnilo.

TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, trenér: Viděli jsme zajímavé utkání, kde Košutka byla fotbalovější, ale my jsme si vytvořili dostatek šancí, bohužel jen jednu proměnil 58letý Jirka Knotek.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - J. Chaloupka [-] , L. Kovařík [-] , D. Adam [-] , J. Chaloupka [-] , P. Kerndl [-] , V. Sirotek [-] , T. Pečenka [-] , J. Škovran [-] , J. Pečenka [-] , M. Vokáč [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tykvart [-] - P. Jareš [-] (54. T. Turek [-] ) , A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (80. J. Knotek [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 27. M. Vokáč - 49. L. Fořt , 50. L. Kindl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - DUŠEK Tomáš, DOLEŽAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: výhra domácích

Košutka má mladý tým, pokud budou v plné sestavě, vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích