Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce si po kvalitním zápase odváží 3 body!


Branky


9

Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi domácím Rapidem B a Ledci. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny 3 body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle zaskočila hosty, kteří se dostali do vedení

Hlavní arbitr utkání Marek Kračmer odpískal start a mohlo se začít. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kterým se podařilo už v 1. minutě skórovat. Konkrétně Jan Jelínek poslal tým Rapidu B do vedení 1:0. Toto tempo se ale velmi rychle změnilo zejména po 9. minutě, kdy Jonáš Mentlík zaskočil domácí a vyrovnal na 1:1. Hosté totiž kvůli absenci nastoupili ve velmi starém týmu, který nečekaně nesl ovoce. To stvrdil Martin Hoffman v 27. minutě, kdy po jeho střele otočil stav utkání a Ledce se dostali do vedení 1:2. Tomu samému muži se povedlo stav ještě navýšit. V 36. minutě vstřelil branku na 1:3 a hosté byli překvapeni z jejich velmi příznivých výsledků. První půle skončila za stavu 1:3 a všichni napjatě čekal na to, jak skonči druhá půle.

Druhá půle prospěla domácím, kterým se ale nepodařilo vyrovnat

Druhá půle začala a vše se pomalu začínalo vracet do pohybu a tempa. Do druhé poloviny utkání vstoupili lépe hráči domácích, kterým se dařilo lépe kombinovat a vytvářet si šance. Šance, které si ale domácí vytvořili nedokázali proměňovat a dopláceli na to. To se ale změnilo v 82. minutě, kdy se o kontaktní branku postaral Tomáš Křen, bývalý hráč Senca. Domácí ještě více zvýšili nátlak a hosté se začínali bát o výsledek. Ten se ale do konce utkání nezměnil a Ledce si tak odváží výhru 2:3 a 3 body domů.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Tomáš Holík, trenér: V dnešním utkání jsme sice ze začátku vedli, ale v první půli se Ledcům podařilo skóre otočil. V druhé půli jsme hráli lépe a hosty jsme přehrávali, ale doplatili jsme na to, že jsme neproměňovali vyložené šance. Ledcům blahopřeji k vítězství, byli ve svých šancích úspěšnější.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Na Rapid jsme jeli ve zbídačené sestavě. Mnoho zraněných a pracovně vytížených hráčů nás donutilo poprosit staré a již několik let neaktivní hráče o pomoc. Nálada proto byla bídná a čekali jsme, že na Rapidu dostaneme dardu. Rozhodli jsme se tedy bránit a čekat co soupeř vymyslí. K mému údivu byla první půle ze strany Rapidu dost bezradná. Ve druhé půli se Rapid zlepšil a s přibývajícími minutami začal zlobit. Na jejich bodový zisk to však nestačilo. Z našeho týmu chci vyzdvihnout výkon našeho již neaktivního hráče Tomáše Zimmera, který svou aktivní hrou ztěžoval soupeřovu rozehrávku a v pravý čas dokázal podržet míč v útočné polovině hřiště.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
F. Marek [-] - J. Jelínek [-] (76. J. Vítek [-] ) , P. Zikmund [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , K. Veber [-] (76. M. Lepič [-] ) , D. Pešek [-] , T. Křen [-] , J. Holík [-] , M. Novák [-] , P. Kovářík [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

FK Ledce
D. Fořt [-] - O. Tupý [-] (39. V. Kabát [-] ) , J. Mentlík [-] , P. Toptej [-] (50. L. Anton [-] ) , M. Hoffmann [-] , A. Pašek [-] , J. Mareš [-] , T. Zimmer [-] (70. V. Calta [-] ) , V. Mandaus [-] , T. Havránek [-] , K. Helma [-]

ŽK: 19. M. Novák - 23. P. Toptej , 90. V. Kabát .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - JEŽEK Petr, FENCL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů