Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velice napínavý souboj plný několika zvratů na obou stranách!


Branky


9

Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi Hradištěm a Chotíkovem. Tento zápas byl ke konci velmi napínavý a ukázal velmi zajímavých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládl Chotíkov!

Hlavní arbitr utkání Vlastimil Vávra odpískal start a mohlo se začít. Do utkání lépe vstoupil tým Chotíkova, kterému se podařilo skórovat už v 2. minutě, kdy Lukáš Kaprál poslal Chotíkov do vedení 0:1. Na to navázal Jan Kastl v 12. minutě a po jeho střele skóre navýšil na 0:2. To se ale nezamlouvalo Nazarii Bliunykovi, který v 15. minutě odpověděl snížením na 1:2. Jan Kastl ale opět panoval a v 22. minutě po jeho skvěle umístěné střele opět navýšil vedení Chotíkova na 1:3. Do konce poločasu se dařilo spíše Chotíkovu, který ale nedokázal proměnit žádné další šance. První půle tedy skončila velmi divoce za stavu 1:3.

Velký zvrat v zápase zdramatizoval konec!

Druhá půle začala a vše se dalo opět do pohybu. V 50. minutě se stala asi nejvýznamnější chvíle utkání, kdy byl kvůli druhé žluté kartě Ladislav Sedláček vyloučen. To mělo za příčinu výrazně oslabění hostů tedy Chotíkova. Hradiště toho využilo už v 67. minutě, kdy opět Nazarii Bilunyk skóroval a snížil na 2:3. Kontaktní branka domácím pomohla k tomu, aby opět skórovali a o to se postaral kdo jiný, než opět Nazarii Bilunyk, který zkompletoval hattrick. Skóre tedy bylo 3:3. Vývoj utkání byl ke konci velmi napínavý. Hosté ale měli na konci jednu příležitost, která je mohla dostat zpět do hry. Měli totiž k dispozici pokutový kop. Tento kop ale nebyl proměněn, díky brankáři Hradiště Vávrovi Michalovi. Utkání tedy skončilo remízou a oba týmy se tak musí spokojit s jedním bodem. V utkání padlo 7 žlutých karet a na stadionu se objevilo 30 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Hradiště: Prozatím nemáme ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, trenér: Zápas jsme začali velmi dobře, po pár minutách jsme vedli 2:0. Bohužel po vyloučení z kraje druhé půle jsme neudrželi vedení a odvážíme si z Hradiště pouze bod. Mrzet nás může ještě neproměnění penalta v samotném závěru utkání.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - O. Pytlík [-] , T. Lapský [-] , H. Vladimír [-] , J. Ženíšek [-] - T. Beránek [-] , J. Soukup [-] , V. Krušina [-] , V. Tulačka [-] , N. Bilunyk [-] - V. Krliš [-] -

FC Chotíkov 1932 B
M. Vyskoč [-] - D. Soukup [-] , Š. Kolesa [-] , J. Pechler [-] - V. Šubrt [-] , J. Kastl [-] , L. Kaprál [-] - A. Cirok [-] - V. Kratochvíl [-] , L. Sedláček [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 77. H. Vladimír - 45. L. Sedláček , 63. D. Soukup , 76. A. Cirok , 84. J. Kastl , 88. V. Šubrt . ČK: 50. L. Sedláček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁVRA Vlastimil - MĚŘIČKA Vojtěch, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: výhra domácích

Hradiště v posledních zápasech body neztrácí. Doma jsou nepříjemný, proto jasná výhra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích