3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 17:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union porazil Košutku s čistým štítem


Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup do utkání rozhodl o bodech

Domácí fotbalisté vstoupili do zápsu velmi dobře a už po pěti minutách se ujali vedení. Po přetaženém centru, který vracel do pokutového území Petr Kalaš si míč našel Jakoubek a trefil se krásnš k tyči. Hráči Unionu po vstřelené brance ještě více toužiil po navýšení skóre a to se jim také povedlo. Z pokutové území se opět prosadil Jakoubek a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Po bleskovém vedení se domácí trohcu uspokojili a do konce poločasu už se skóre neměnilio.

Košutka boj nevzdala

Do druhého poločasu vstoupil úplně jiný tým domácích. Pomalejší, uspokojen dvoubrankovým náskokem začal polevovat. Košutka se chytila příležitosti a vytvořila si hned několik velmi dobrých příležitosí k vyrovnání. Koncovka se jim ale v tomoto zápase nedařila a domácí tak udeřili potřetí.  V 63. minutě se pod břevno trefil Hořánek. 

Mizernou koncovku Košutky podtrhla neproměněná penalta, kterou zlikvidoval Čermák. Domácí si tak připisují další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, rychle se dostali do dvou šancí a do dvougólového vedení. Byli jsme o něco lepší a nepouštěli jsme soupeře do velkých šancí, ale sami jsme si taky moc tutovek nevytvořili. Ve druhé půli jsme úplně vypadli z tempa a přenechali míč Košutce, ale ta své šance nevyužila a místo toho jsme krásným gólem pojistili vedení. Když pak ještě neproměnila penaltu, už jsme si výhru pohlídali.




Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] , A. Hořánek [-] (64. V. Dziadus [-] ) , A. Pasichnyk [-] (79. O. Cajthaml [-] ) , J. Pachner [-] (73. D. Kryvorot [-] ) , J. Jindra [-] , L. Stach [-] , R. Červeňák [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-]

TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - A. Chládek [-] (46. J. Chaloupka [-] ) , J. Vůch [-] , M. Langmajer [-] , J. Škovran [-] , F. Fikar [-] , J. Lhoták [-] , T. Krejčí [-] , Z. Hladík [-] (46. T. Pečenka [-] ) , P. Sobotka [-] (46. V. Vránek [-] ) , V. Sirotek [-]

Počet diváků: 10. Rozhodčí: Lhoták Luděk - TOMŠÍČEK Vojtěch, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů