Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Hradišti


Branky


9

Letná a Hradiště se potkali v zápase pátého kola a byla z toho velmi zajímavá podívaná s divokým závěrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zvládli lépe hosté

Fotbalisté Letné vstoupil do zápasu velmi dobře, když už v 7. minutě vedli zásluhou Diviše. Domácí ale dokázali rychle odpovědět. O vyrovnání se postaral Oncea. Hra se přelévala z jednoho brankoviště do druhého a měla spád. Do vedení se přeci jen ale dostali opět hosté. V 23. minutě se trefil Domin

Do konce poločasu se snažili domácí vyrovnat, to se jim ale nepodařilo. Do kabin se tak odcházelo za skóre 2:1 pro Letnou.

O vítězi bylo téměř jasno

Druhý poločas byl ze strany domácích fotbalistů aktivnější, jenže hosté vyučovali z efektivity. Dva brejky - dva góly do sítě Vávry znamenaly už tříbrankové vedení hostů. Letná měla navrch a kontrolovala hru až do 80. minuty. 

V tu chvíli přišel nepochopitelný zkrat fotbalistů Letné a neuvěřitelný comeback domácích. V 80. minutě vstřelil kontaktní branku Beránek, o dvě minuty později snížil tentýž hráč na rozdíl jednoho gólu a v 85. minutě se o vyrovnání postaral Martin Furár.

Tento comeback znamenall dělbu bodů, což je pro hosty vzhledem k vývoji zápasu velká ztráta. Domácí naopak mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: V utkání s Letnou, která disponuje velmi mladými a šikovnými hráči, jsme na domácí půdě chtěli uspět. První poločas se nám ale příliš nepovedl. Nedařilo se nám podržet míč, kazili jsme jednoduché přihrávky a hosté měli lepší pohyb. Letná udeřila po rohu a našem špatném bránění. Vyrovnat se nám podařilo po standardce a pohotovém Dumově zakončení. Hosté si vzali vedení zpět po dalším špatně odvráceném centru v našem brankovišti. Hra byla vyrovnaná a šance se střídaly na obou stranách. Vyrovnat jsme mohli z penalty, kterou ale Furymu Radek Fryš vyrazil. Letná následně proměnila dva brejky a vedla o tři branky. Vypadalo to, že je o vítězi rozhodnuto, ale závěr byl dost divoký. Dvakrát se trefil Tomáš Beránek a srovnáním si za neproměněnou penaltu spravil chuť Martin Furár. Vzhledem k průběhu, tak musíme remízu brát jako úspěšný výsledek a kluky chválím, že závěr nevypustili a makali až do posledních minut.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: První poločas zápasu mezi domácím Hradištěm a Letnou měli navrch hosté. Ujali se vedení už v zárodku utkání po hlavičce Diviše z rohového kopu. Domácí záhy srovnali střelou z hranice vápna. Hosté byli nebezpečnější a opět po rohovém kopu a závaru ve vápně hlavou před brankářem poslal hosty do vedení Domin. Druhý poločas byl poločas šancí na obou stranách. Avšak Letná byla efektivnější a po brankách Skalského a Žáka se dostala 10 minut před koncem zápasu do vedení 4:1. Ale pak nepochopitelně prohrávala dlouhé balóny domácích, které měli jen jeden směr a do hostující branka a po během 8 minut bylo srovnáno na konečných 4:4. zejména nedorozumění hostující obrany jim srovnání ulehčil .



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Soukup [-] , J. Rucký [-] (32. J. Kačena [-] ) , O. Pytlík [-] , J. Němeček st. [-] - V. Pikhart [-] (80. D. Červený [-] ) , A. Luzhetskyi [-] , H. Vladimír [-] (80. M. Hausner [-] ) , D. Oncea [-] , M. Furár [-] - T. Beránek [-] -

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - J. Diviš [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] (77. D. Kozlík [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 30. J. Rucký , 64. A. Luzhetskyi , 88. J. Němeček st. - 30. M. Rampa , 87. P. Domin .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - VÁVRA Vlastimil, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů