Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka přestřílela Ledce


9

Oba týmy v minulém kole padly a chtěli tak napravit svoje nezdary. K vidění byl hned osmigólová přestřelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš nenapověděl

Domácí fotbalisté, kteří se ocitají v přestavbě se velmi rychle ujali vedení, když se ve 13. minutě trefil Jakub Chaloupka. Vedení domácím příliš dlouho nevydrželo a v 24. minutě se postaral o vyrovnání Aleš Pašek.

V prvním poločase bylo k vidění ještě několik velmi zajímavých příležitosí jak měnit skóre. Ani jeden tým však ssvoje šance neproměnil a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Gólová smršť ve druhé půli

Velmi pohledný zápas pokračoval i po přestávce. Domácí fotbalisty dostal opět do vedení, Jan Chaloupka ve 49. minutě.  Hosté se ale nevzdávali a dokázali ještě dokázali opět vyrovnat zásluhou Tomáše Fiedlera. Po inkasované brance domácí spustili kanonádu a dokázali zápas překlopit na svoji stranu a postupně nastřileli ještě tři branky. 

Domácí tak po velmi atraktivním utkání zapisují tři velmi cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: utkání Košutka B - Ledce bylo utkání, kde proti sobě nastoupila mužstva zcela rozdílných podob. Domácí s nově budovaným mužstvem tvořeným téměř jen samými dorostenci a proti nim mužstvo naopak plné vyzrálých fotbalistů. Z kraje prvního poločasu měli herní převahu hosté. Domácí se k brance hostů dostávali spíše z ojedinělých brejků. Z jednoho takového útoku také padl první gól utkání, kdy únik domácího hráče zlikvidoval hostující brankář, který však již byl krátký na důraznou dorážku dalšího mladého hráče domácího mančaftu. Svoji územní převahu dokázali hosté zužitkovat vzápětí a krásnou střelou zpoza vápna srovnali skóre na 1:1. Hra se postupně vyrovnala a hrál se zajímavý, líbivý fotbal. Do poločasu se již skóre neměnilo. Hned na začátku druhého poločasu se podařilo domácím vstřelit vedoucí gól, na který mohli navázat několika dalšími brankami ze zcela jednoznačných gólových šancí. Bohužel však šance trestuhodně neproměnili a hosté Košutku potrestali vyrovnávající brankou. V této fázi utkání již bylo zřejmé, že věkově výrazně staršímu mančaftu Ledců dochází fyzické síly a domácí se prosazovali čím dál častěji. Mnoho vyložených šancí opět zahodili, ale i přesto se jim podařilo v posledních 20 minutách zápasu třikrát skórovat a i přes obdrženou branku v 90. minutě, kterou hostující tým srovnával skóre na konečných 5:3, dotáhli fotbalově zajímavé utkání do vítězného konce.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - F. Fikar [-] , J. Lhoták [-] , S. Tázler [-] (84. M. Langmajer [-] ) , J. Pečenka [-] , J. Chaloupka [-] , J. Chaloupka [-] , Z. Hladík [-] (46. T. Pečenka [-] ) , P. Sobotka [-] , V. Sirotek [-] (46. A. Chládek [-] ) , J. Škovran [-]

FK Ledce
D. Fořt [-] - V. Mandaus [-] (46. A. Pokorný [-] ) , O. Tupý [-] (62. K. Helma [-] ) , T. Fiedler [-] , J. Mareš [-] (46. P. Toptej [-] ) , V. Kabát [-] , M. Hoffmann [-] , T. Havránek [-] , M. Votípka [-] (78. J. Mentlík [-] ) , A. Pašek [-] , L. Palek [-]

ŽK: 21. J. Chaloupka - 73. P. Toptej , 78. K. Helma , 83. L. Palek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - PŘIBYL Zdeněk, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Marek Reiser

Expert: Pavel Brejcha
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů