2:2
(1:2)
42. M. Furár (p.)
45. D. Oncea
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plichta mezi Rapidem a Hradištěm


Branky


39. J. Holík , 72. P. Kovářík - 42. M. Furár (p.) , 45. D. Oncea
9

Souboj celků, které se v minulé sezoně pohybovali v uplně jiných patrech tabulky sliboval zajímavou podívanou. Oba celky vyhráli svoje poslendí zápasy a chtěli sérii prodloužit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka poločasu přinesla góly

Domácí fotbalisté se hned od začátku usadili na polovině Hradiště a diktovali tempo zápasu. Hosté, je ale svojí pozornou hrou nepouštěli do větších příležitostí a tak se skóre dlouho neměnilo. Na první branku si museli diváci počkt až do 39. minuty, když se trefil Jan Holík. Vedení domácích však nevydrželo ani pět minut. Z nařízeného pokutového kopu se trefil Martin Furár. Do konce poločasu dokázali hosté otočit vývoj zápasu a gplem ve 45. minutě se dostali do vedení.  

Oba celky braly bod

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí fotbalisté, kteří se hnali za vyrovnaním. Důsledná obrana Hradiště však většinu pokusů ustála a naopak hosté hrozili z rychlých protiútoků. Jeden takový rozhodl utkáníl. Hostující útočník pláchl defenzivě Rapidu, ale svojí obrovskou šanci neproměnil. V zápětí se Petr Kovářík postaral o vyrovnání a body se tak dělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: Na hřišti Rapidu jsme chtěli bodovat a navázat na předešlý úspěšný zápas s Černicemi. Rapid je ale doma silný protivník a očekávali jsme, že na nás vlítnou. Dobře organizovanou obranou jsme do větší šance domácí nepouštěli a co prošlo, pochytal Mykola. Po nucených střídáních v průběhu první půle jsme inkasovali po tečované ráně. Ještě do přestávky se nám ale povedlo utkání otočit. Ve druhém poločase jsme se snažili pozorně bránit a čekat na šance. Bohužel místo vedení 3:1, když šel náš útočník v úniku na branku, přišlo srovnání po další tečované střele, ale utkání bylo celkově vyrovnané a remíza spravedlivá. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za bojovnost, bodu z Rapidu si ceníme.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Holík [-] , D. Pešek [-] , M. Slavotínek [-] (70. O. Hirman [-] ) , P. Kovářík [-] , Š. Fikrle [-] (86. J. Šilhavý [-] ) , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , Š. Fikrle [-] , M. Klimeš [-] (81. L. Holý [-] ) , J. Řežáb [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - O. Pytlík [-] , J. Němeček st. [-] , J. Rucký [-] (38. J. Kačena [-] ) , M. Valeček [-] - M. Furár [-] , D. Krinke [-] (38. J. Soukup [-] ) , V. Pikhart [-] , H. Vladimír [-] , A. Luzhetskyi [-] - T. Beránek [-] (32. D. Oncea [-] ) -

ŽK: 17. Š. Fikrle , 41. J. Matějka , 87. J. Jelínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Marek Reiser

Expert: Pavel Brejcha
Tip experta: výhra hostů

Hradiště Hradiště má šikovné útočníky a hraje dobrý fotbal proto si myslím že vyhraje .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích