2:1
(2:0)
83. A. Chládek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná udolala Košutku


Branky


15. M. Rampa , 41. V. Skalský - 83. A. Chládek (p.)
7

Letná po vydařeném startu do soutěže chtěla navázat i proti Košutce. Hosté chtěli napravit prohru s VS. Očekával se tak velmi pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Letnou

Od začátku zápasu byli diváci svědky velmi pohledného zápasu, se spoustou gólových příležitostí.  Mladíci z Košutky drželi více míč a diktovali tempo zápasu. Šance na obou stranách ale proměňovali pouze domácí fotbalisté. Z přímého kopu se v 15. minutě trefil Maxim Rampa a poslal domácí Letnou do vedení.

Košutka po inkasované brance přidala a dostala Letnou pod tlak. Tento styl jakoby domácím vyhovovalk. Letná udeřila z brejku a rázem vedla o dva góly. Trefil se Vít Skalský. Do kabin se tedy odcházelo za dvoubrankového vedení Letné.

Košutka na body nedosáhla

Hned v úvodu druhého poločasu bylo na hostech vidět touhou s výsledkem něco udělat. Hosté přidali na pohybu a kvalitě a zmáčkli Letnou. Letná ale poctivě bránila dokázala si s tempem Košutky poradit. Letná hrozila z brejků, jenže je nedokázal využít k rozhodnutí zápasu.

V 83. minutě se z pokutového kopu trefil hostující Alex Chládek. Pokus o zdramatizování zápasu se ale hostům nepovedl a Letná si tak připisuje tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Nedělní netradiční čas od 10:00 byl pro všechny určitě novinka. Po vydařeném zápase na Rapidu jsme chtěli bodovat za 3 body i ve druhém zápase. Hostující Košutka B přijela vesměs s dorostem, takže náš (hlavně nás starší) čekal běhavý zápas. A bylo to tak. Od prvních minut měl zápas říz a šance byly na obou stranách. Hosté byli častěji na míči, ale góly dávala Letná. První po přímém kopu z hranice šestnáctky Max Rampa a druhý po brejku domácí Skalský. Letná tak odcházela do šatny s vedením 2:0. Druhá půle patřila v držení na míči Košutce, ale šance střídala šanci. Letná poctivě bránila a chodila do nebezpečných brejků, které bohužel zbrkle zakončovala. Hosté se dočkali snížení po pokutovém kopu, ale to bylo vše a tak domácí Letná vyhrála 2:1. Napsat Standa Žák




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] (46. J. Metal [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - S. Tázler [-] , A. Chládek [-] , J. Chaloupka [-] , D. Manchenko [-] , J. Chaloupka [-] (52. O. Sotona [-] ) , V. Sirotek [-] , V. Vránek [-] , M. Vokáč [-] , M. Langmajer [-] , J. Škovran [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - HODAŇ Zbyšek, DOLEŽAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Marek Reiser

Expert: Petr Kalaš
Tip experta: remíza

Tady očekávám bojovný zápas a dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů