Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid předvedl demolici Košutky


Branky


8

Rapid, kterému unikl postup o pouhé tři body, vstoupil do sezony s jasným cílem. Nastolit dominanci. V prvním kole přivítal na domácí půdě Košutku a bylo z toho gólové představení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto v půli

Domácí do zápasu vlétli. Už ve druhé minutě poslal do vedení domácí Michal Slavotínek. Zápase se odehrával ve velkém tempu, se spoustou šancí. Bohužel pro hosty se stal rozhdujícím momentem vlastní gól, a následné vedení Rapidu o dvě branky. Rapid získal půdu pod nohama a hrál na jistotu. 

Do konce poločasu si i Košutka vytvořila šance, nedokázala je ale proměnit. Domácí rozhodli o výsledku třetím gĺem, který vstřelil opět Michal Slavotínek. Poločase tedy končil trojbrankovým náskokem domácích.

Druhý poločas formalitou

Domácí ve druhém poločase nedopustili žádné drama a už v 52. minutě zvyšoval na 4:0 Jiří Řezáb. Zlomená Košutka už spíše jen dohrávala a hráči si přáli konec. To napomohlo chuti domácích fotbalistů po debaklu a následně se prosadili ještě: ZikmundBrabec Řezáb.  Jednoznačný výsledek 7:0 hovoří za vše.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Celý zápas probíhal v jednoznačné režii domácích, kteří byli pohyblivější, důraznější v osobních soubojích a individuálně jistější. V prvním poločase se Košutka snažila napodobit fotbalovějšího soupeře a hrál se pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Domácí svojí větší porci šancí dokázali přetavit i ve 3 vstřelené branky na rozdíl od Košutky, které se žádnou ze šancí proměnit v gól nepodařilo. Ve druhém poločase již jednoznačně dominovali na hřišti domácí, kteří přidali další 4 góly a zakončili tak pro Košutku ostudný zápas celkovým skóre 7:0.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Zikmund [-] (74. L. Holý [-] ) , D. Pešek [-] , M. Slavotínek [-] (74. L. Brabec [-] ) , P. Kovářík [-] (59. J. Hlaváč [-] ) , S. Kaše [-] (70. O. Hodan [-] ) , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , Š. Fikrle [-] , Š. Fikrle [-] , J. Řežáb [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] (59. J. Vítek [-] ) - V. Sirotek [-] (56. T. Pečenka [-] ) , L. Kovařík [-] , P. Sobotka [-] , M. Vokáč [-] (56. O. Sotona [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Škovran [-] , J. Chaloupka [-] , A. Chládek [-] , J. Vůch [-] , V. Vránek [-] (70. R. Holý [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pena Miroslav - SVOBODA Lukáš, UNGR Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích