Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce otočili proti oslabenému Chotíkovu


Branky


3. J. Kastl , 44. L. Kaprál - 42. J. Mareš , 45. M. Votípka , 49. A. Pašek , 55. A. Pašek , 58. O. Tupý , 77. J. Mareš
8

Chotíkov minulou sezonu těsně unikl sestupu, od kterého ho dělily pouze tři body. Zatímco Ledce se do městskéh přebouru probojovali jako vítěz městské soutěže mužů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková první půle

Domácí fotablisté se dostali velmi brzy do vedení, a to konkrétně zásluhou Jana Kastla už ve 3. minutě. Zápas byl velmi atraktivní a útočný na obě strany. Komplikací pro domácí bylo vyloučení ve 37. minutě, po kterém následovalo vyrovnání z kopačky Jana Mareše.

Domácí i v deseti ale dokázali opět odskočit, tentokrát se trefil Lukáš Kaprál. Vedení domácím ale nevydrželo příliš dlouho, protože se ještě do konce poločasu trefil  Matěj Votípka a zakončil tak divokou první půli.

Pašek úřadoval a rozhodl o bodech

Hosté nastoupil do druhého poločasu proti oslebenému soupeři velmi aktivně a už ve 49. minutě dostal poprvé v zápase do vedení Ledce, Aleš Pašek. Domácí se marně snažili s vývojem něco udělat, ale kvalita byla na straně hostujících fotbalistů.

V 55. minutě se trefil Pašek podruhé a rozhodl tak o tom, kdo si odveze body. Za další tři minuty přidal pátou branku hostů Tupý. Na konečných 6:2 pro Ledce zvyšoval Jan Mareš v 77. minutě. I durhý nováček tedy v prvním kole nezaváhal a odváží si z Chotíkova všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: Zápas začal s obou stran velmi otevřeně. Z první naší šanci jsme dali góla a pak začal zlobit i soupeř. Po vyrovnání jsme dostali zbytečnou červenou kartu (konkrétně já).... Poté jsme v deseti dokázali opět vstřelit branku na 2:1, bohužel do přestávky jsme inkasovali. Druhá půle už byla v režii hostů. Tímto se omlouvám za oslabení týmu. Doufám, že kluci mi to odpustí (smích).




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - A. Cirok [-] (67. V. Kratochvíl [-] ) , M. Rubáš [-] , F. Vraštil [-] (67. D. Babka [-] ) , P. Maruš [-] (46. Š. Kolesa [-] ) , L. Kaprál [-] (85. P. Oulík [-] ) , J. Kroc [-] , J. Kastl [-] , J. Pechler [-] , J. Pechler [-] , M. Tříkač [-] (46. P. Kolesa [-] )

FK Ledce
D. Fořt [-] - A. Pokorný [-] , O. Tupý [-] (82. K. Helma [-] ) , J. Mentlík [-] (46. T. Fiedler [-] ) , J. Mareš [-] , V. Kabát [-] , M. Hoffmann [-] , T. Havránek [-] , M. Votípka [-] , A. Pašek [-] , L. Palek [-]

ŽK: 30. J. Pechler , 65. P. Kolesa - 29. T. Havránek , 65. L. Palek , 85. M. Votípka . ČK: 37. J. Pechler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠMAUS Petr, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích