Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smršť po poločase znamenala tři body pro Slavoj


Branky


0

Celý první poločas drželi hosté z Lužce nad Vltavou naději na bodový zisk. Ta se však rozplynula během pár minut po přestávce, během kterých hosté lovili hned čtyřikrát míč ze své sítě. Domácí Slavoj tak prokázal, že i v nové skupině I.B třídy se bude chtít pohybovat v horních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým do sezony vstoupil s velkými změnami - opora záložní řady Hrdlík odešel na hostování do Horních Beřkovic, naopak tým posílili hráči Horních Počápel (dnes Dohnal, Hanuš), které působí jako farma Lužce. Hra byla v průběhu prvního poločasu naprosto vyrovnaná a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl konat střelecký koncert domácích. Do vedení se dokonce překvapivě dostali hosté z Lužce, a to zásluhou zkušeného Davida Tauchmana, který pro tentokrát nastoupil na hrotu útoku. Na to ale dokázal domácí Slavoj ještě do poločasu odpovědět - ve 35. minutě to byl Vondra, kdo si naskočil na krásný centr ze strany a hlavou byl nekompromisní. 1:1.

 

Do druhé půle ale vstoupila Stará Boleslav s úplně jinou aktivitou a lužečtí působili pouze jako kompars gólové smršti, která se na hřišti rozpoutala. Během patnácti minut se totiž domácí prosadili hned čtyřikrát - postupně to byl Šmejkal, znovu Vondra, Štěpánek a Bláha. Všechny branky padly po rychlých kombinačních akcí domácích, na které obrana hostí nestačila reagovat a ani gólman Prislupský už nestačil zasáhnout. Od 67. minuty, kdy padnul pátý gól domácích už tempo hry i kvůli prostřídání obou týmů opadlo, a tak se výsledek 5:1 stal i stavem konečným.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman Lužce: I bez opory Hrdlíka jsme začali dobře a v první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Po změně stran jsme ale bohužel vůbec nezachytili nástup a domácí nás čtyřmi brankami smetli ze hřiště.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - D. Mikoláš [-] , J. Cruz [-] , M. Švorba [-] , V. Kulhánek [-] (61. M. Voženílek [-] ) - V. Šmejkal [-] (72. L. Švancar [-] ) , J. Vondra [-] (68. J. Vodák [-] ) , A. Nezbeda [-] (61. J. Staněk [-] ) , J. Novák [-] (77. J. Matějovský [-] ) , O. Štěpánek [-] - P. Bláha [-] -

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Peroutka [-] (55. P. Tauchman [-] ) , P. Špánek [-] , M. Tauchman [-] , M. Kučaba [-] (79. P. Dohnal [-] ) - J. Lafek [-] , R. Stejskal [-] , J. Uher [-] - M. Rigo [-] (83. F. Jirkovský [-] ) , R. Levý [-] (68. M. Hanuš [-] ) , D. Tauchman [-]

Místo: FK Slavoj Stará Boleslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holý Milan - BAROCH Lukáš, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.