1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V kvalitním souboji nováčků se radovaly Klíčany


Branky


0

Premiéru v soutěži zažily v netradičním ranním termínu oba týmy. Dlouho to vypadalo, že početná divácká kulisa branku neuvidí, pět minut před koncem se ale domácí zásluhou Malíka přeci jen prosadili a strhli vítězství na svou stranu. Kosmonosy si tak musí na svůj první bod i gól v soutěži ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu celku, který byl aktivnější a odpovídal tomu i poměr – hosté si totiž vytvořili hned tři dobré příležitosti, ale Šulc, Siřínek ani Kubelka neproměnili. Poté se ovšem domácí tým začal dostávat do tempa a pomalu si vytvářel tlak. Hostující obrana ale pracovala spolehlivě a nepouštěla Klíčany do vážnějších střeleckých pozic. A tak se stalo, že první půle gól nepřinesla a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.


Druhý poločas přinášel od úvodu – stejně jako ten první – vyrovnanou hru, ve které převážně dominovaly obě obrany. Opravdu vážná gólová příležitost přišla až v 60. minutě a byli to domácí, kteří mohli otevřít skóre. Klíčanský útočník Javůrek ale v dobré pozici pouze orazítkoval břevno! V závěru bylo patrné, že více po třech bodech touží domácí celek a pramenil z toho tlak v poslední desetiminutovce. Ten nakonec přinesl úspěch v 86. minutě, kdy se domácím podařila krásná ulička mezi obránce Kosmonos – na následné zakončení Malíka si sice gólman Hošťálek sáhnul, cestě do brány ale nezabránil. Hostům nezbývalo, než v závěrečné pětiminutovce vsadit vše na jednu kartu, dlouhé nakopávané balony na polovinu Klíčan ale úspěch neslavily, a tak se z hubeného vítězství 1:0 radují domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Pavel Mužíček – trenér Klíčan: Vyrovnané útočné fotbalové utkání s několika gólovými příležitostmi na obou stranách skončilo po prvním poločase bezbrankovou remízou 0:0, na čemž měli velký podíl brankáři obou mužstev. V druhém poločase jsme zvýšili tlak na soupeře a po hezké akci v 85. minutě vstřelil rozhodující a jedinou branku Z. Malík.

SK Kosmonosy
Jan Bažant – hráč Kosmonos: Velká škoda gólu v posledních minutách, byl to remízový zápas. Útěchou nám může být, že v Klíčanech bude vyhrávat jen málokdo.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , L. Pečeňa [-] - T. Jurčík [-] (90. P. Holý [-] ) , T. Buldra [-] , A. Marek [-] , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] - J. Pleticha [-] (75. P. Dvořák [-] )

SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - O. Siřínek [-] (77. J. Řehák [-] ) , K. Kozma [-] , M. Kubelka [-] , J. Keszeg [-] (63. V. Žďánský [-] ) , M. Šimáček [-] , V. Šulc [-] (89. L. Brodský [-] ) , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , P. Kraus [-] , M. Michalec [-]

ŽK: 89. P. Hájek - 67. O. Siřínek , 88. M. Michalec .
Hráči zápasu: Z. Malík .
Místo: TJ Klíčany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Procházka Václav - KUBEČKA Jakub, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.