3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice přesvědčivě zdolaly Bakov


Branky


0

Povedený začátek byl tentokrát klíčem k úspěchu k celému utkání - o tom se přesvědčili pěčičtí, kteří už ve 14. minutě vedli o dvě branky. A jelikož do konce zápasu neinkasovali ani jednou, připisují si na své konto už druhé vítězství v ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Pěčic

Úvod utkání velmi poznamenala obrovská chyba v hostující rozehrávce - Kvapil nenašel Smetanu a domácí zásluhou Krále již ve 3. minutě trestali. To jako by hosty nakoplo a hnali se do útoku. Výsledkem byly hned 4 velmi dobré příležitosti již do 14. minuty, z nichž ovšem ani jedna v brance domácího gólmana Dufka neskončila. V již v zmiňované 14. minutě postupoval na soupeřovu branku Vaněk, kterého stíhal jeden z domácích obránců. Dle názoru hostů se jednalo o faul, ovšem píšťalka sudího Bekešského pískala jiný přestupek - mluvení protestujícímu Smetanovi na druhé polovině hřiště. Tato situace hrála důležitou roli, jelikož domácí rozehráli dlouhý míč do vápna a ten k překvapení všech od hlavy Lukeše doputoval až do branky. Místo vyrovnání to tak rázem bylo 2:0. Hosté se do konce poločasu rozčilovali ještě jednou, když byl podle jejich názoru v nadějné střelecké pozici faulován Kvapil, ale ani tentokrát rozhodčí neposoudil zákrok domácího obránce jako faul. Do kabin se tudíž odcházelo za stavu 2:0.

 

 

Údržba a rychlé brejky

Ve druhém poločase se hosté i za pomoci střídajících hráčů snažili o zvrat, ovšem neměli na něj dost sil. Domácí pozorně bránili a vyráželi k nebezpečným protiútokům, které ovšem v brance Tomáše Loudy nekončily. Největší šanci Bakova měl naopak na kopačce střídající Michal Louda, ale jeho volej skončil vysoko nad brankou. Domácí zahrozili kromě brejků také ze standartních situací. Nejdříve po rozích hned 2x orazítkovali břevno hostující branky a až čtvrt hodiny před koncem pečetil výsledek domácí kapitán z trestného kopu. Pak už se čekalo jen na závěrečný hvizd rozhodčího, který přišel za stavu 3:0. Pěčice tak potvrdily 3 body získané na půdě Labského Kostelce i na domácím hřišti, Bakov naopak ze dvou zápasů venku vytěžil jediný bod a teď ho navíc doma v derby čeká silný nováček z Kosmonos.





Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Maryška - trenér Bakova: Domácí vyhráli zaslouženě. Ve srovnání s námi využili šance. Přesto neodpískaná penalta a některá rozhodnutí arbitrů v nás vyvolává pocit křivdy. Nyní je potřeba se soustředit na další derby. Příští sobotu přijedou Kosmonosy. Jejich jednoznačná výhra nad Byšicemi budí respekt.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - J. Jonáš [-] , M. Heřmanský [-] , P. Košťál [-] , F. Beran [-] - M. Hubač [-] , J. Volf [-] , D. Košťál [-] , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] (84. R. Mulač [-] ) , M. Lukeš [-] (88. A. Kriška [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Smetana [-] (54. M. Louda [-] ) , R. Frélich [-] , D. Zahrádka [-] , L. Bláha [-] (69. J. Binder [-] ) - L. Hammer [-] , T. Zahrádka [-] , J. Kvapil [-] (67. J. Hozák [-] ) , L. Kendík [-] - M. Mlynka [-] , M. Vaněk [-] -

ŽK: 38. J. Smetana , 52. J. Kvapil , 79. M. Vaněk , 83. L. Hammer .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ZDENĚK Josef, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.