1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy si z derby v Bakově odvážejí plný bodový zisk


Branky


0

Ostře sledované a očekávané derby po několika letech má vítěze! Stal se jím tým Kosmonos, který (ač nováček), dokázal vyhrát na hřišti tradičního účastníka soutěže. Základ úspěchu dali hráči hostujícího celku už v prvním poločase, který vyhráli o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup nováčka

Ač nováček soutěže, v roli mírného favorita vstupovali do očekávaného derby hráči Kosmonos. To se také rozhodli potvrzovat hned od úvodního hvizdu a velmi rychle se dostali do vedení. Šulc se prosadil na pravé straně a našel před brankou zkušeného Vizingra (podobně jako Flachbart hráč s ligovými zkušenostmi), který se nemýlil. 0:1. Hned za dvě minuty to mohlo být pro hosty ještě veselejší, ale Kubelka v samostatném úniku trefil domácího gólmana Loudu jen do nohou. I další šance patřila hostům, kteří tak korunovali povedený úvod, ale opět Kubelka ze strany branku netrefil. To byla příležitost pro domácí konečně se vzchopit a dostat se do hry. To se jim také podařilo, ovšem žádná vyložená šance z toho nevyplynula. Nejnebezpečněji pro branku Kosmonos se jevil přímý kop Kvapila, ale Splídek dokázal vyrazit. Hrál se důrazný fotbal v dobrém tempu. Druhý gól byl kuriózní. Nepovedený centr Michalce se snášel pod břevno, Louda v brance míč neudržel a míč skončil až v brance. Ještě kurióznější byla reakce domácí lavičky, která po této chybě Loudu stáhla ze hry a mezi tři tyče se postavil Binder, který v minulých zápasech naskakoval do útočné řady. Do konce poločasu se hra vyrovnala a vážnější šance již k vidění nebyly.

Rozhodnutí brzy po poločase

Bakov se pokusil o aktivní vstup do druhé půle s jasným cílem – zvrátit utkání ve svůj prospěch. Tato snaha ale brzy vzala za své třetím gólem Kosmonos. Po přímém kopu hlavičkoval Vizingr, nováček v brance Binder míč jen vyrazil před Michalce, a ten dorážel do prázdné branky. 3:0. Přeci jen ale domácí ještě stačili zareagovat – Vaněk si navedl míč z lajny doprostřed a střelou k tyči nedal Splídkovi šanci. To domácí tým nakoplo a bakovští začali být aktivnější, zatímco hráči Kosmonos se po vzoru našich reprezentantů zatáhli. Výsledkem ale byly pouze standardní situace, které hostující obrana zkušeně odrážela. Pojistku ještě mohl Siřínek, ale jeho slabou střelu doběhl a na čáře vykopl obránce domácích. V poslední minutě mohl přidat gól střídající Bažant (mimochodem, náš redaktor pro III. třídu Mladá Boleslav), ale kličku gólmanovi udělal moc dlouhou a míč mu utekl do zámezí. I tak ale jeho tým mohl slavit vítězství v poměru 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy
Jan Bažant – hráč Kosmonos:: Derby se nám povedlo, i když výkon nebyl takový, jako v minulém kole. Stál proti nám kvalitnější soupeř a zápas to nebyl lehký. Naštěstí se nám povedlo opět dobře vstoupit do utkání a do poločasu ještě navýšit. Po brance na 1:3 jsme se dostali zbytečně pod tlak, ale naštěstí vše dobře dopadlo a my bereme tři body.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] (28. J. Binder [-] ) - J. Smetana [-] , R. Frélich [-] , D. Zahrádka [-] , L. Bláha [-] (58. L. Vávra [-] ) - L. Hammer [-] (76. M. Louda [-] ) , T. Zahrádka [-] , J. Kvapil [-] , L. Kendík [-] - M. Mlynka [-] , M. Vaněk [-] -

SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - J. Flachbart [-] (59. O. Siřínek [-] ) , A. Vizingr [-] , K. Kozma [-] (85. J. Řehák [-] ) , M. Michalec [-] , J. Keszeg [-] (76. J. Bažant [-] ) , M. Šimáček [-] , V. Šulc [-] , J. Žižka [-] (65. V. Žďánský [-] ) , M. Hošťálek [-] , M. Kubelka [-] (80. P. Kraus [-] )

ŽK: 54. D. Zahrádka , 69. J. Smetana - 24. J. Keszeg .
Hráči zápasu: M. Michalec .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - ŠMEJKAL Jiří, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.