0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Labský Kostelec získal první body


Branky


0

V pátem kole získali první body fotbalisté Labského Kostelce. Postarali se tak překvapení, když dokázali zvítězit na hřišti Dolního Bousova, který se s 8 body pohyboval v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v závěru poločasu

Velké problémy se sestavou musí řešit domácí trenér Janoušek. Pro zranění mu chybí několik stabilních článků sestavy a na hřišti se tak od úvodní minuty objevil i velezkušený Petr Havel (46). Tato rošáda vysunula Kubečka z pozice stopera opět na hrot útoku. Další rána pro DBSK přišla už v 7. minutě, kdy musel pro zranění střídat útočník Hrdý a na hřiště se dostal teprve 16 letý Jakub Šolc. Tyto změny hru domácích evidentně poznamenaly a ti nedokázali navázat na velmi dobrý výkon z minulého týdne v Řepíně. Hosté byli po celý první poločas aktivnější a vytvářeli si i šance. Podařilo se jim ale proměnit jedinou, a to v samotném závěru poločasu. Gólově se prosadil mladší z Temiaků v sestavě Kostelce Lukáš a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení hostů.

 

Marná snaha o vyrovnání

Neuspokojivý výkon z prvního poločasu se promítl do dalších změn v sestavě domácích a do druhého poločasu vyběhli další dva hráči stále ještě dorosteneckého věku - Luděk Holub a Tomáš Světlík. Hra domácích se po tomto zásahu trochu zvedla, naopak na hostech byla znát touha nečekané vítězství za každou cenu udržet. V dobrých šancích se ocitli domácí Merva a Jakub Šolc, ale ani jeden z nich svou příležitost v branku nepřetavil. Na druhé straně se musel činit i brankář Stránský, který zlikvidoval hned tři dobré příležitosti hostů. Žádná další šance se už neurodila, a tak si hosté připisují velmi cenné vítězství z horké půdy Dolního Bousova. V tabulce tak rázem přeskakují Lužec i Řepín a dostávají se na 12. pozici. Domácí i přes neúspěch zůstávají v první polovině tabulky, konkrétně na 6. místě.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér DBSK: Jak jsem minulé kolo výkon mužstva chválil, tak ten dnešní byl pro mě zklamáním. Chtěli jsme hrát rychlý kombinační fotbal a soupeře nepouštět do žádných šancí. Nic z toho ale v první půli nebylo vidět - soupeř byl lepší a přehrával nás. Ve druhé půli se naše hra zlepšila, ale vyrovnávací branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo. Nejlepším hráčem z naší strany byl dnes brankář Stránský, který dokázal zneškodnit 3 tutovky hostů. V poli bych chtěl pochválit dorostence Jakuba Šolce, který svým výkonem předčil některé zkušenější spoluhráče.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - O. Klíma [-] (79. V. Bláha [-] ) , P. Kubeček [-] , V. Bíšek [-] , M. Polák [-] (46. L. Holub [-] ) - J. Hrdý [-] (7. J. Šolc [-] ) , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] (46. T. Světlík [-] ) , P. Havel [-] , M. Merva [-] - J. Kasal [-] -

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , J. Pajkrt [-] , L. Chvátal [-] - L. Temiak [-] (84. M. Priatka [-] ) , V. Maistruc [-] , L. Pazderka [-] (72. O. Brodňanský [-] ) , K. Temiak [-] , T. Kopejska [-] - T. Skopka [-] - M. Skorkovský [-]

ŽK: 77. O. Klíma - 87. K. Temiak , 88. V. Maistruc .
Místo: DBSK. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.