2:1
(1:1)
28. T. Šolc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník doma úspěšný


Branky


39. J. Rolenc , 47. S. Vála - 28. T. Šolc
0

Posily z Vysoké Rolenc a Vála zařídily svými brankami vítězství Mělníka. Hosté z DBSK sice v utkání vedli, ale nakonec se po výsledku 2:1 vrací domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól na každé straně

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ale s přibývajícím časem zápas začal dostávat grády. Hosté už cítili nutnost bodovat, jelikož se jim to nepodařilo již 3 utkání. Mělník se zase prezentuje střídavými výsledky a na domácím hřišti zatím získal ze 4 utkání jediný bod za remízu s Řepínem. Hosté od počátku utkání sázeli na pevnou obranu a schopnost přecházet do rychlých protiútoků. První branka padla ve 28. minutě po pěkné akci Vynikala, který nacentroval balon do pokutového území, kde se k hlavičce dostal Tomáš Šolc a nedal brankáři Horvátovi šanci. 0:1. Ještě před přestávkou ale bylo vyrovnáno, a to po chybě v rozehrávce hostí uprostřed hřiště. Mělničtí hráči se tak dostali do úniku 2 na 1, který střelou Rolence (který v dresu Mělníka hrál svůj první zápas) zužitkovali. Více už první půle nenabídla, a tak se hráči rozcházeli do kabin za smírného stavu 1:1.

Rozhodnutí z kopačky Vály

Od začátku druhého poločasu byla iniciativa na kopačkách domácích hráčů a z jejich tlaku pramenily standardní situace. Jedna z nich pak vedla ke vstřelení klíčového gólu zápasu. K míči se v 47. minutě dostal Vála a strhl vedení na stranu Mělníka. Domácí tým ale nedokázal přidat třetí rozdílovou branku, a tak se závěr utkání proměnil v drama. Dolní Bousov se tlačil do útoku a dokázal si vypracovat i dobré šance, které měli Tomíček a Vynikal. Ani jedna ale brankou neskončila, takže vítězství slaví domácí tým. Pro ten to znamená posun na klidnější 8. pozici. DBSK zůstává o příčku zpátky, ovšem zisk osmi bodů po osmi odehraných kolech určitě není nic, s čím by tento tým byl spokojen. V příštím kole ale čeká Dolnobousovské další těžké utkání, když na jejich hřiště přijedou Pěčice.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér DBSK: My jsme už chtěli bodovat, a tak jsme k důkladnému bránění přidali i velice slušné protiútoky. Bohužel jsme nezachytili začátek druhé půle, kdy se rozhodlo. V závěru nám při některých šancích chyběl i kousek sportovního štěstíčka. Diváků mnoho nebylo, a tak byl pro domácí dvanáctým hráčem pan sudí.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - S. Vála [-] , M. Pražák [-] , J. Rolenc [-] (89. D. Malinský [-] ) , L. Rambousek [-] , J. Žaba [-] , T. Holub [-] , P. Dvorný [-] , T. Jonák [-] (88. V. Zejda [-] ) , J. Čermák [-] , A. Kasal [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] , M. Novák [-] , P. Kubeček [-] , V. Bíšek [-] - P. Vynikal [-] , M. Merva [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (82. O. Klíma [-] ) , R. Tomíček [-] , M. Šolc [-] (54. P. Vacek [-] )

ŽK: 30. M. Novák , 73. P. Vacek , 88. L. Zahrada .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - ZDENĚK Josef, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.