Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice utrpěly nevídaný debakl, jejich tvrz vydrancoval Černý Dub


Branky


21

6. kolo III. třídy pokračovalo dalším vysokým vítězstvím. Dívčice na svém hřišti vyhrály poslední dva zápasy a tuto bilanci chtěly potvrdit i proti favorizovanému Černému Dubu. Navázaly však na tragický výkon z Týna a dopřály vysoké vítězství také druhému týmu tabulky. V hostujícím dresu zářila hlavně středová řada, která se výrazně podepsala pod sedmigólové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

Že domácí tým nečeká žádný lehký soupeř, ale pořádně hladový vlk, naznačila již třetí minuta, ve které z otočky minul branku ve stoprocentní pozici Horák. Jinak se ale nezdálo, že by mělo utkání skončit takovým debaklem. Úvodní minuty byly vyrovnané, oba celky se snažily útočit, ale další šance nepřicházely. Dívčicím nevycházely brejky, Černý Dub sice měl územní převahu, ale do dalších příležitostí se nedostával. Zlom přišel po dvaceti minutách. Hostující záloha začala výrazně přehrávat středovou řadu soupeře a vytvářela jednu šanci za druhou. Nejprve ještě skvělým dvojzákrokem zachránil domácí brankář čisté konto, ve 25. minutě už ale šli hosté do zaslouženého vedení. Horák výbornou přihrávkou za obranu do vápna vyzval k zakončení Milana Ďuricu, který si tváří v tvář brankáři poradil jemným obloučkem - 0:1.

Černý Dub si odváží vysoké vítězství

Z kabin přišli domácí značně nabuzení a projevili snahu s výsledkem ještě něco udělat. Jenže jejich kombinace se utápěly v nepřesnostech a za celý druhý poločas nedokázali hostujícího brankáře výrazně ohrozit. Jedinou větší příležitostí Dívčic po změně stran byla hlavička Ježka do břevna. V 58. minutě sehráli hosté další nádhernou kombinační akci, kterou založil opět Horák. Kolmicí uvolnil Ďuricu, který z levé strany přiťukl míč na malé vápno Davidu Schneiderovi, který pohodlně skóroval. O tři minuty později ve velké šanci nezaváhal Milan Ďurica a bylo to 0:3. Dívčice se úplně sesypaly a do konce zápasu už byly Dubu pouze sparingpartnerem. V 65. minutě přidal druhou branku v zápase David Schneider, který v pádu dopravil míč do sítě. V 67. minutě se Filip Kříž odhodlal ke střele z třiceti metrů a k překvapení všech skončila v pravé šibenici. V 75. minutě vstřelil čestný úspěch domácích agilní Michal Ježek, který byl u míče dřiv než brankář Patrik Kříž a sudí Zevl tento rozporuplný souboj posoudil jako regulérní - 1:5. V plné nahotě se ukázala špatná defenziva domácích v 81. minutě, kdy tak dlouho čekaly na odkop, až se za míčem rozběhl Giňa, nahrál na Petra Kašeho, kterému se míč odrazil od nohy do branky bezmocného domácího brankáře, který to nevydržel a z branky raději utekl. Poslední hřebíček do domácí rakve pak zatloukl pět minut před koncem záložník Milan Horák přesnou střelou po rychlé kombinační akci. Dosud slušně odehrané domácí zápasy byly během devadesáti minut dokonale smeteny z povrchu zemského. Černý Dub ovládl celý zápas ve velkém stylu a pokračuje tak v nahánění první Kamenné. Nejvyšší venkovní vítězství dosavadního průběhu celé soutěže tak bylo pro ně sladkou odměnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hodnocení je z mé strany smutné, ale bohužel, taková je realita. Soupeř nám ukázal, jak se hraje fotbal, jak se k zápasu přistupuje. Hosté měli větší ochotu a chuť hrát a běhat, my jsme pro lepší výsledek neudělali maximum. Černý Dub ukázal kvalitu a zaslouženě nás přejel.

TJ Slovan Černý Dub
Petr Kuba (hráč): V první půli se nám nedařila kombinace, často jsme nechali soupeře rozehrávat a Dívčice nám byly určitě vyrovnaným soupeřem. V kabině jsme si k tomu lecos řekli a do druhé půle nastoupili více jako soudržný tým, vrátila se nám koncentrace i trochu štěstí v zakončení, dali jsme rychlé dva góly a pak už měli zápas plně pod kontrolou. Do Dívčic jsme jeli pro tři body, a ty jsme si odvezli, i když skóre je pro domácí možná trošku kruté.



Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Maňhal [-] - O. Šťastný [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - S. Rejdal [-] , V. Valenta [-] , J. Špán [-] - M. Ježek [-] , M. Čuhaj [-] , V. Strnad [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Kříž [-] - F. Kříž [-] , M. Horák [-] , D. Schneider [-] , V. Anderle [-] , R. Hojda [-] , D. Přibyl [-] , P. Kaše [-] , J. Vančura [-] , P. Kuba [-] , M. Ďurica [-]

ŽK: 18. M. Horák .
Hráči zápasu: V. Welser ml. , M. Ďurica .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - AMBROŽ Martin (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Horyna s Ďurim konečně přestanou pálit tutovky, přidá se i Káša a Dívčice pokoušeme do obou branek :-) Jedeme si pro tři body, to je jasný :-) 5:1 pro BLACK OAK

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích