Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Týn zaznamenal nejvyšší domácí výhru sezóny, Dívčicím nadělil sedm branek


Branky


20. J. Mezera , 23. P. Dvořák , 36. P. Dvořák , 51. P. Dvořák , 57. P. Dvořák , 60. O. Škrna , 90. J. Herza (p.)
21

Hodně útočně laděný fotbal měli možnost vidět diváci v Týně nad Vltavou. A k radosti fanoušků to byli právě domácí, kdo určoval tempo hry. Výsledkem je překvapivě hladké vítězství rezervy Olympie nad Dívčicemi 7:0. V utkání se čtyřmi góly blýskl záložník Petr Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Fotbalisté Týna zvítězili ve čtvrtém kole nad Dívčicemi 7:0. O vítězství rozhodl v prvním poločase skvěle hrající Petr Dvořák a zařídil tak domácím posun ze sestupových pozic. Naopak Dívčice klesli na 11. příčku. Obranu domácích jistě potěšilo, že se po čtyřech soutěžních utkáních konečně dočkala čistého konta. Málokterý tým vstoupil do soutěže tak špatně jako Dívčice. Hosté odehráli slušně jediný zápas a to minulý týden proti Novým Hradům. Jinak je to zatím velké trápení a to hlavně v defenzivní činosti. Dostat ve čtyřech utkáních dvacet branek je prostě moc. První šanci měli po necelé čtvrthodině hry domácí fotbalisté. Tomka povedenou přihrávkou vyslal do úniku Dvořáka, jehož zakončení však letělo vysoko nad. Ve 20. minutě se už ale Týn dočkal, rohový kop dívčický brankář neudržel a Jan Mezera pohodlě dopravil míč do sítě - 1:0. O tři minuty byl opět v hlavní roli brankář, který se díky špatnému výběhu zranil a ještě dovolit skórovat Petru Dvořákovi - 2:0. Do branky tedy musel jít útočník Strnad. Týn byl lepším týmem, další jejich šanci proměnil ve 36. minutě Petr Dvořák. Dívčice mohly snížit těsně před koncem prvního dějství, proti střele Ježka ale výborně zasáhl domácí brankář.

Utkání nakonec skončilo drtivým vítězstvím domácích

Druhý poločas začali opět lépe domácí, kteří v 51. minutě zvýšili své vedení. K centrovanému balonu se na malém vápně dostal Petr Dvořák poslal ho za záda bezmocného Strnada. O šest minut později se domácí radovali popáté, Tomka poslal míč z levé strany a na zadní tyči si ho našel opět Petr Dvořák, jenž už neměl složitou práci. A další branka do sítě zdecimovaných Dívčic přišla v 60. minutě, k balonu se dostal na pravé straně Ondřej Škrna a přízemní střelou opět zvýšil domácí vedení. V 90. minutě se domácí trefili ještě posedmé. Konečné skóre stanovil z nesmyslného pokutového kopu Jiří Herza. Rezervní mužstvo Týna tak navázalo na úspěšný minulý týden a dočkalo se druhého letošního vítězství, naopak Dívčice výsledkově i herně tápou.  



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): K našemu výkonu mohu říct jediné: obrovská ostuda, velké zklamání. Nechápu, že zápas odehrajeme po slušném domácím výkonu tímto způsobem. Nic z toho co si před zápasem řekneme, neplníme a podle toho to také vypadá na hřišti. Předvedli jsme místy až naivní výkon, nenabírali jsme protihráče, neběhali, o nasazení se nedá vůbec ani mluvit. Teď hrajeme dvakrát před domácím publikem a musíme tento nezdar odčinit. Po náš výkon v Týně nemám omluvu, ani vysvětlení. Musíme se zvednout a podat kvalitní výkon doma proti Kolodějím.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Vachuta [-] - S. Melnykovskyi [-] , L. Ponec [-] , J. Mezera [-] , K. Klein [-] , D. Maruška [-] , J. Herza [-] , V. Nesvačil [-] , O. Lukeš [-] , J. Dlouhý [-] , J. Novák [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , O. Šťastný [-] - L. Tvrzický [-] , P. Semrád [-] , S. Rejdal [-] , V. Valenta [-] , J. Špán [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

Hráči zápasu: M. Tomka , P. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VILHELM Jiří - BROM Daniel (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Petr Snížek
Tip experta: výhra domácích

Zde jsem zápas konzultoval s dívčickým skalním fanouškem Milanem Staňkem, který mi říkal, že čeká přestřelku. Nebál by se vypsat kurz na to že oba týmy dají čtyři góly s kurzem 1,6. Tipuju výhru Týna 6:4.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Týn si minulé kolo pěkně zastřílel a určitě v tom budou chtít pokračovat a tak si myslím,že body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů