3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město si nechává body doma!


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní předehrávka v rámci 14. kola AGADOS KP mužů se hrála na těžkém podmáčeném terénu. Béčko Vrchoviny dotahovalo dvakrát vedení hostí a nakonec v nastaveném čase dalo vítězný gól Michalem Šmídou. Hned v úvodu duelu týmů ze spodní poloviny tabulky měl v 6. minutě obrovskou šanci Šmída, ale ani na dvakrát nepřekonal hostujícího brankáře Krčmu. Tento moment dal asi ráz první půli. Domácí sice v 17. minutě dosáhli gólu, ale pro ofsajd nebyla uznána. Domácí se trápili v koncovce, ale ani hra nebyla na těžkém terénu líbivá.

Padaly branky, ale také červené karty

Druhá půle nezačala o nic lépe, navíc se hosté ujali po rohu ve skrumáži vedení brankou Krystýnka - 0:1. Domácí svého soupeře tlačili, ale bylo to spíše platonické, bez zakončení. Jiskru vykřesal Bača, který utěšenou ránou k tyči vyrovnal - 1:1. Jenže po třech minutách šly Rapotice podruhé do vedení parádní ránou z hranice šestnáctky, střelcem byl Palát - 1:2. To už domácí hráli o 10 a hosté dokonce o 9 hráčích v poli. Sudí během 5 minut tasil 3x ČK. Druhou jiskru naděje vykřesal střídající Jícha, který usměrnil přihrávku za záda Krčmy - 2:2. Závěr zápasu byl hodně hektický a vyhrocený, hlavně ze strany lavičky hostí. Konečnou podobu výsledku dal po standardce domácí Michal Šmída, když se nejlépe zorientoval v malém vápně a vstřelil vítěznou branku - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Dnešní zápas byl poslední podzimní a bylo to také vidět na výkonu na hřišti, kdy už toho měli někteří plné brýle. První bezbrankový poločas nebyl úplně dle představ, takže jsme si v poločase řekli co změníme, ale zapomněli jsme to v kabině a již klasicky jsme inkasovali první. Do hry vstoupili i červené karty, kdy se nám hřiště více uvolnilo, ale na hře to stále nebylo vidět a místo abychom soupeře prostě přehráli, tak jsme se přetahovali nahoru, dolu. Výhru jsme strhli na naší stranu až v posledních minutách, kdy již soupeři došly síly a byl to tlak na jednu branku. Chci poděkovat všem za podzimní sezónu a popřát ať si užijí nejdelší volno, které fotbalista během celého roku má k nabrání sil fyzických i psychických."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - A. Boušek [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (96. Š. Peňáz [-] ) , V. Veselý [-] (64. M. Jícha [-] ) , R. Blažíček [-] , J. Veselý [-] (53. R. Červenka [-] ) , D. Bača [-] , J. Chytrý [-]

FC Rapotice
A. Krčma [-] - P. Tesař [-] (68. M. Němec [-] ) , M. Šmarda [-] , M. Jarý [-] , D. Zahrádka [-] , D. Krystýnek [-] , P. Kučera [-] (93. J. Heres [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Laš [-] , R. Durajka [-] , A. Palát [-]

ŽK: 66. L. Polnický , 81. L. Slavíček , 95. M. Sáblík - 21. M. Šmarda , 53. M. Laš , 97. V. Adamenko . ČK: 59. A. Boušek - 54. M. Šmarda , 59. D. Krystýnek .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ŠÍMA Nikolas, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Barbora Králíková

Expert: Jakub Částka
Tip experta: remíza

Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích