4:1
(1:1)
36. O. Švec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá tečka na závěr zápasu


Branky


43. A. Tomič , 61. A. Tomič , 78. D. Jirásek , 87. A. Tichý - 36. O. Švec
2

Choltice přivítaly svého soupeře a tím byl Rváčov. Choltice nastoupily do zápasu po předešlé výhře nad Chvojencem (0:4) a Rváčov po výhře nad Rosicemi (4:1). Rváčov si v první půli vytvářel šance, Choltice ale ve druhé půlce své šance proměnily v góly. Ne moc šťastný konec utkání nastal po chybě rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance hostí

Rváčov si vytvářel dost šancí, zato domácí skoro nic. První gól dali hosté a to ve 36. minutě, tu si zapsal Ondřej Švec. Centr zleva po zákroku domácího gólmana Matěje Vašíčka dorazil balón pod břevno.

 

Ke konci poločasu, ve 43. minutě, vyrovnal domácí Aleksandr Tomič. Z brejku dlouhý balón za obranu a střela k tyči z dálky. Za nerozhodného stavu 1:1 se šlo do kabin.

 

 

Vulgarity na konec

Do druhé poloviny vstoupili hosté lépe, ale po dvou hrubých chybách a jedné neproměněné tutovky byl stav najednou 3:1.

 

V 61. minutě dal gól Aleksandr Tomič, stalo se tak po individuální chybě obránce Rváčova, dva hráči domácích šli na bránu a A. Tomič uklízel po nahrávce míč do prázné branky. V 78. minutě skóroval Danek Jirásek, D. Jirásek využil chybu stopera Rváčova, který chtěl poslat hlavičkou malou domů, ale jeho zaváhání potrestal na 3:1.

 

Následoval bojovný konec zápasu na obě strany. Výsledný stav korigoval na celkových 4:1 Adam Tichý.

 

---------------------------------------------------

Počet ŽK – 3:2

 

Choltice čeká příští zápas venku a to se Slatiňany, Rváčov přivítá Hrochův Týnec.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rváčov
František Odstrčil: Černá tečka byl špatný výkon pomezního sudího, který byl i opravován hlavním a po námitkách hráčů na jeho výkon nás sprostě a vulgárně napadl. Za celou svou kariéru jsem se s tím nesetkal. Nadávky pokračovali i po zápase. Pořadatelé místních neotevřeli kabinu, takže jsme tam byli nuceni stát se sudími a pomezní sudí opět nesnesl slušnou narážku na jeho výkon a pokračoval v nadávkách.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - A. Tomič [-] , P. Praus [-] (46. D. Kopa [-] ) , A. Tichý [-] , D. Jirásek [-] , L. Heblík [-] , J. Hutla [-] (46. M. Hošek [-] ) , F. Barták [-] , O. Augustin [-] , M. Tiler [-] , J. Kohoutek [-] (74. P. Marek [-] )

SK Rváčov
M. Krčil [-] - F. Bříza [-] (46. J. Tichý [-] ) , R. Mareš [-] , O. Záhorka [-] (74. M. Jeníček [-] ) , L. Novotný [-] , R. Cepl [-] , J. Bříza [-] , F. Odstrčil [-] , M. Sláma [-] (56. M. Hrabec [-] ) , O. Švec [-] (46. D. Pulpán [-] ) , D. Galamič [-]

ŽK: 29. L. Heblík , 50. J. Kohoutek , 81. A. Tomič - 25. O. Švec , 89. R. Cepl .
Místo: Choltice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ŠVÁB Jan, SYRŮČEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů