M. Šutek 89. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měla Příbram větší štěstí!


Branky


89. M. Šutek (p.) - 82. K. Opelka
0

Přečtěte si více o utkání 6. kola mezi týmy Spartak Příbram a SK Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase nepadla jediná branka.

Na programu sobotního podvečera v Příbrami bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi týmy SK Spartak Příbram a SK Slavia Jesenice. Oba týmy jsou v tabulce hned vedle sebe a tak se očekávalo vyrovnané utkání, ve kterém budou po vítězství sahat oba týmy a přesně to se naplnilo. Utkání řídil hlavní rozhodčí Tomáš Nejedlo, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí David Lafek a Martin Smolka. Návštěva na utkání nebylo obrovská. Přišlo se podívat 90 diváků. Tomáš Nejedlo v utkání rozdal hned šest žlutých karet, což je opravdu dost.

 

První poločas nám nepřinesl žádné góly a neudály se žádné větší situace a tak se šlo o poločasu do šaten za nijak nepozměněného stavu 0:0. První poločas tedy nebyl pro fanoušky příliš záživný a snad každý fanoušek věřil, že druhý poločas bude kvalitnější.

Góly padaly až na konci utkání.

Druhý poločas se nesl v podobném stylu, jako ten první a oba týmy nedokázali dlouhou dobu vstřelit branku. Skóre se otevíralo až v 82. minutě. O branku se postaral hráč Slavie Jesenice Kamil Opelka a Příbram tak na domácí půdě osm minut před koncem utkání prohrávala. Odpověď na tuto branku přišla v 89. minutě, když branku vstřelil po pokutovém kopu domácí Michal Šutek. Další gól v hrací době nepadl a tak přišly na řadu penalty. V těch byli úspěšnější domácí, kteří tak doma udrželi alespoň dva body a Slavia Jesenice tak odjížděla domů pouze s jedním bodem.

 

Spartak Příbram se po šesti odehraných utkání nachází na 9. místě tabulky se sedmi body a Slavia Jesenice je na tom skoro stejně. Nachází se na 10. místě tabulky, také se sedmi body, avšak má horší skóre než Příbram.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér Slavia Jesenice: Myslím si, že utkání bylo velmi kvalitní, bojovné a takticky hrané z obou stran. V druhém poločase jsme se dostali do vedení a vyrování přišlo v 90. minutě pro domácí. To asi nebudu komentovat.



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Šutek [-] , M. Suchý [-] , V. Janů [-] - J. Rychlík [-] , M. Štochl [-] (73. T. Plecitý [-] ) , M. Vašek [-] , J. Voříšek [-] , M. Vondra [-] - O. Matějka [-] (80. V. Slabihoudek [-] ) - J. Trefný [-]

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] - M. Boubín [-] , V. Glos [-] , J. Táčner [-] (64. Š. Kubec [-] ) - V. Kratochvíl [-] (92. J. Smolík [-] ) , K. Opelka [-] - M. Pilík [-] , R. Alba [-]

ŽK: 72. J. Rychlík , 75. T. Plecitý - 32. M. Boubín , 65. M. Pilík , 75. V. Kratochvíl , 89. V. Pytelka .
Místo: Spartak Příbram. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - LAFEK David, SMOLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.