Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostomice nezvládly druhý poločas a prohrály


Branky


0

Přečtěte si více o utkání 10. kola 1.A třídy skupiny A mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a TJ Mongeo Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli domácí lepším týmem

Na programu sobotního dopoledne bylo v Hostomici pod Brdy utkání 10.kola Sport Invest 1.A třídy skupiny A. O body se přijel do Hostomic poprat tým z Podlesí. Hosté byli podle statistik mírným favoritem tohoto utkání a nakonec také zvítězili. Utkání řídil hlavní rozhodčí Daniel Vokoun, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Patrik Sandev a Martin Cílek. K utkání přihlíželo 80 diváků, tedy celkem průměrná až mírně podprůměrná návštěva pro tuto soutěž.

 

Branky padaly hned v úvodu hry. Domácím se podařilo hned ve třetí minutě otevřít stav hry, když se prosadil Václav Šebek. Avšak hosté bleskurychle odpověděli na tuto branku. Hned minutu po tom dokázal vyrovnat na 1:1 Stanislav Gabriel a bylo tak srovnáno a hrálo se opět nerozhodně. V 18. minutě už bylo vše opět jinak. Na 2:1 se dostali do vedení opět domácí. Tentokrát po střele Radka Hradraby. To bylo vše co stálo v první půli za zmínku. Domácí byli jasně lepším týmem a proto šli do šaten po první půli jako spokojenější tým.

Hráči Hostomic v druhé půli polevili.

Pro všechny příznivce domácích byl druhý poločas obrovskou smůlou. Domácí hráči vstoupili do druhého poločasu, jako kdyby si mysleli, že už to půjde samo a nebudou se muset nijak výrazně snažit. Naopak hosté šli do druhého poločasu velmi zodpovědně a roli vůdce utkání tak převzali. V 66. minutě se prosadil opět Stanislav Gabriel a v tuto chvíli bylo vyrovnáno. V 77. minutě se potom podařilo hráčům Podlesí dostat do vedení na 3:2. O branku se postaral Marek Sedláček, který dokázal dostat míč za gólmana domácích, Martina Zímu. Frustrace domácích vyvrcholila v 89. minutě, když dostal po druhé žluté kartě červenou Vít Rybák za nesportovní chování. Poté už hlavní rozhodčí Daniel Vokoun ukončil utkání, které skončilo vítězstvím hostů.



Ohlasy k zápasu


SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil: Dnešní utkání se dá rozdělit na dva poločasy, přičemž v každém jsme hráli úplně jinak. V prvním poločase jsme byli lepším týmem a měli jsme více brankových příležitostí. Druhý poločas jsme nezvládli a byli jsme jednoznačně horším týmem na hřišti a Podlesí to zvládlo a zaslouženě vyhrálo.




Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , A. Hornát [-] , J. Musil [-] , J. Vladyka [-] (67. V. Štyler [-] ) - M. Kubišta [-] (27. M. Kačírek [-] ) , L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] - J. Kačírek [-] , V. Šebek [-] - R. Hadraba [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (80. P. Černohorský [-] ) , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] , P. Mezera [-] (75. F. Soucha [-] ) , J. Hausleitner [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-]

ŽK: 55. V. Rybák - 60. M. Sedláček . ČK: 89. V. Rybák .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Daniel - SANDEV Patrik, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.