0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany venku vyzrály na předposlední Nelahozeves a dotahují se na Kosoř


Branky


9

Jinočany zvládly zápas z Nelahozevsí a získaly další tři velmi důležité body do průběžné tabulky. Domácí nestačili na silnější protějšek, inkasovali hned třikrát a Jinočany se tak pomalu, ale jistě snaží dostat zpět tam, kam patří, tedy do horních příček v tabulce. Nelahozeves naopak opět ztratila, podeváté v řadě prohrála a stále čeká na první jarní body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka a marné snažení domácích

Domácí na jaře zažívají opravdovou krizi. Zatím v žádném utkání nezvládli naplno bodovat a tento úspěch jim neměly v plánu dopřát ani kvalitní Jinočany, které v rámci uplynulého kola vyrazily na půdu právě zmíněné Nelahozevsi. Zápas začal a oba kluby byly připraveny projevit své kvality. Jinočany byly aktivnějším, lépe hrajícím týmem, což se projevovalo i vznikem četných šancí, přičemž jedna z nich se nakonec ukázala jako gólová.

 

Po dlouhém nákopu hostů se míč "měl dostat" až na kopačku domácího brankáře, tomu ale balón díky rychlé reakci vypíchl Sedláček a poslal ho ho odkryté branky Nelahozevsi - 0:1. Tento zásah se ve výsledku ukázal jako rozhodující.

 

I ve zbytku poločasu bylo zřejmé, kdo je na hřiští celkem, který udává směr utkání. Jinočany hrály aktivně, hráči se na míči snažili být rychlí a efektivní, což sice v prvním poločase nevedlo k žádné další brance, přispělo to ale k jistotě herního projevu. Od 30. minuty sice zástupci hostů mírně polevili a dovolili domácím vystrčit růžky, i tak ale měli zápas pod kontrolou. Do šaten se šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Tři góly, tři body

V druhém poločase jsme byli svědky podobného průběhu, jako v tom prvním. Jinočany se pevně držely otěží utkání a domácí se tak jen marně snažili gólově zareagovat na zásah z prvního dějství. Hosté nakonec své vedení navýšili.

 

Po akci vedené středem pole se míč dostal až ke připravenému Novému, který se své šance ujal sebevědomě a s klidnou hlavou obstřelil brankáře domácích - 0:2. Domácí ale nedokázali zareagovat ani na druhý gól hostů, navíc už byli ze svižné a kompaktní hry mírně unavení. 

 

Hosté svou výhru potvrdili třetí brankou o kterou se postaral Simandl. Po akci, která se odehrávala převážně na pravé straně útočné poloviny hostů, se právě Simandl po zpětné přihrávce dostal k balónu a překonal brankáře Buldru i potřetí - 0:3. Tímto výsledkem zápas také skončil, radovat se tedy mohli lépe připravení a herně kvalitnější hosté z Jinočan.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: připravujeme...

FK Jinočany
Josef Beránek: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a hráli jsme aktivně, zatímco soupeř jenom bránil. Snažili jsme se o akce po křídlech, ze kterých následně vzešly také rohy nebo standartní situace. Potom jsme ale z dobrého tempa mírně opadli a nabídli soupeři pár možností na skórování. V druhém poločase jsme ale opět byli výrazně lepší, Nelahozeves pouze odkopávala míč a jen zřídka se domácí dostali na dostřel. Byl to pro nás herně zatím nejlehčí soupeř, kterého jsme potkali a jsem rád, že jsme se zvedli. Snad nám podobná dynamika vydrží i do ostatních utkání. Stále chceme větší bojovnost a nasazení.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - V. Syblík [-] (46. O. Melmuka [-] ) , M. Hrnčíř [-] , E. Melnyk [-] , P. Tryhuk [-] , R. Šimek [-] , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] , L. Bucha [-] , J. Holý [-] (71. D. Kaplan [-] ) , T. Buldra [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] (56. M. Pospíšil [-] ) - T. Volek [-] (76. J. Řehák [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] (63. J. Nový [-] ) , J. Cháb [-] - F. Vostracký [-] , M. Macek [-] (80. P. Simandl [-] ) , J. Sedláček [-] (71. I. Bogár [-] )

ŽK: 69. A. Janovský - 42. P. Vávra , 69. A. Petrouš .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: BRÝL František - GARAJA Miroslav, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra hostů

Jak už jsem jednou říkal: Jinočany patří, podle mě, mezi nejlepší týmy soutěže. Proto si myslím, že v tomto zápase zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích