2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Mníšek - Lety nemělo v základní hrací době vítěze. V penaltách zvítězili domácí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Mníšek pod Brdy a FK Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se více dařilo Letům

Na programu nedělního odpoledne bylo v Mníšku pod Brdy utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel do Mníšku poprat tým z FK Lety. Zatímco Mníšek je v tabulce po tomto utkání na 4. místě, Lety jsou na tom opačně. Nachází se až na 13. místě v tabulce a tak je nečekalo vůbec jednoduché utkání. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Roman Myška , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Pavel Kubečka a Karel Nehasil. Na utkání se přišlo podívat 127, což je celkem pěkná návštěva pro 1.A třídu.

 

Dlouhou dobu jsme neviděli žádnou branku. Oba týmy si vytvářely gólové příležitosti, jenže ani jeden z týmů žádnou neproměnil. Až v 36. minutě hry se poprvé měnil stav zápasu. Hráč hostí, Martin Janouš dokázal dostat míč do sítě gólmana Jiřího Veselého a Lety se tak mohly radovat ze vstřelené branky. Bylo to tedy 1:0 a stav se již v prvním poločase neměnil. Do šaten se tak šlo po prvních odehraných 45ti minutách za stavu 1:0 výhodnějšího pro tým Lety. Hráči Mníšku mohli jedině doufat, že druhý poločas bude tím lepším a podaří se jim nepříznivý stav otočit.

Mníšek v druhé půli zabral a vyrovnal!

V druhém poločase byla spatřena první branka v 59. minutě. Tentokrát ovšem padl gól do sítě gólmana Petra Váchy. Lukáš Rada byl tedy tím hráčem, který vyrovnal na 1:1. Oba týmy se pak snažili strhnout vedení na svou stranu, jenže se tento úkol pro oba týmy jevil jako nesplnitelný. Ani jednomu z klubů se to totiž nepodařilo a po 90ti minutách hry, byl stav utkání pořád vyrovnaný 1:1. Utkání tedy skončilo remízou a o vítězi se rozhodovalo až při penaltovém rozstřelu. V tom byl úspěšnější domácí tým, který zvítězil 5:4 a dva body tak zůstaly doma. Hosté si tedy domů odvezly pouze bod za remízu.



Ohlasy k zápasu



Lety
Kárník - sekretář: Šance se v utkání střídaly na obou stranách. Hrálo se vyrovnané utkání, jak my, tak i oni mohli vyhrát. Na penalty jsme prohráli, ale s bodem můžeme být z principu spokojení, i když tři, nebo dva body by byly lepší.



Sestavy


FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - D. Černý [-] , J. Valenta [-] , P. Víšek [-] , T. Moravec [-] , J. Vlček [-] , L. Novák [-] (46. T. Zákora [-] ) , R. Lukáš [-] , M. Kindel [-] , L. Kindel [-] , J. Prachař [-]

Lety
P. Vácha [-] - M. Janouš [-] , M. Baubín [-] , J. Baubín [-] , P. Rosenkranz [-] - J. Kischer [-] (46. J. Šmerda [-] ) , A. Jablonský [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (36. M. Janich [-] ) - P. Kalivoda [-] , N. Jaroslav [-]

ŽK: 35. J. Veselý , 63. J. Vlček .
Místo: FK Mníšek pod Brdy. Počet diváků: 127. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.