Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí předvedli nevídaný koncert! Soupeři nadělili neskutečných jedenáct branek!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany 1953 a SK Hostomice pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo již po 45ti minutách

Na programu sobotního dopoledne bylo ve Zbuzanech utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým z Hostomic. Nepovedlo se mu to! Naopak si domů odvezl pořádnou ostudu. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Václav Kvasnička , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Radek Hlavnička a Jiří Šmejkal. Na veliký výprask, který hosté dostávali, se dívalo hned 120 diváků. Kdyby se vědělo dříve, že bude k vidění hned 12 branek za zápas, přišlo by určitě i trojnásobně více lidí, protože v tomto utkání se bylo opravdu nač dívat.

 

Ale pojďme se podívat jak probíhal zápas. Už ve třetí minutě bylo skóre otevřeno. Hostomičtí zaspali v úvodu hry a domácí František Koubek je potrestal. A pokud hrajete proti tak silnému klubu, jako jsou Zbuzany a prohráváte už ve třetí minutě 1:0, jistě to není vůbec dobré pro psychiku celého mužstva. Domácí hráli jak z partesu! Ve čtrnácté minutě zvýšil na 2:0 Marek Kincl a následně v devatenácté minutě ještě navíšil stav Josef Brodský. Domácí ale ještě zvyšovali a stav po první půli se zastavil až na vysokém čísle 5:0. Hosté byli naprosto odevzdaní, jejich špatné bránění a špatné starty na míč znamenaly, že zápas nedopadne vůbec dobře. Do šaten šli za vysokého stavu a bylo jen na nich a na trenérovi Luďkovi Vyskočilovi, jak v kabině semkne tým a vyhecuje své svěřence k lepšímu výkonu!

 

 

Domácí byli nezastavitelní a dávali gól za gólem!

Martin Samko byl hráčem, který otevřel skóre v druhém poločase, když v 57. minutě vstřelil již šestou branku svého týmu. Hned minutu po této brance vstřelil gól Martin Huňáček a pokračovalo se tak ve stejném stylu, jakým se hrálo v první polovině utkání. Hostomičtí se nezmohli na nic a jistě si přáli brzký konec utkání. Ale je potřeba říci, že i hosté vstřelili branku, i když v tomto utkání byla již zbytečnou. Jediným střelcem Hostomic byl v utkání Radek Hadraba, který alespoň trošičku snížil. Bylo to k ničemu, protože domácí stříleli a stříleli a jejich počet branek se zastavil až na neuvěřitelném čísle 11! Tolik gólů jsme ještě v této soutěži v tomto ročníku neviděli a tak tento zápas jistě zůstane na paměti mnoha lidí ještě nějakou tu dobu.



Ohlasy k zápasu



SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér: Dnešní utkání bylo jednoznačnou záležitostí domácích. Mají kvalitní tým, který má na to hrát výš a my jsme propadli ve všech činnostech. Špatné bránění a přihrávky, hráli jsme bez bojovnosti a dostali jsme zbytečné góly. Když jsme se mohli aspoň na začátku druhé půle dostat do hry, tak jsme nedali šance a dostali další branky. Byl to jednoznačný koncert domácích!



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] (46. M. Vlasák [-] ) - M. Maleček [-] (68. J. Huňáček [-] ) , M. Pospíšil [-] (61. L. Karda [-] ) , R. Barciaga [-] - M. Huňáček [-] , M. Samko [-] , J. Kordiák [-] (46. J. Mungenga [-] ) - M. Pánek [-] (38. I. Pánek [-] ) , J. Brodský [-] , M. Kincl [-] , F. Koubek [-] -

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] (61. Z. Jaroš [-] ) - J. Vladyka [-] , A. Hornát [-] , L. Lenkvík [-] , J. Musil [-] (78. O. Kačírek [-] ) - M. Kačírek [-] , M. Kačírek [-] , L. Hruška [-] , J. Kačírek [-] (57. V. Štyler [-] ) - V. Šebek [-] , R. Hadraba [-]

ŽK: 35. M. Pánek - 88. R. Hadraba .
Hráči zápasu: F. Koubek .
Místo: FK Zbuzany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.