0:1
(0:0)
56. L. Hawel (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vyhrála ve Vrchlabí


Branky


56. L. Hawel (vl.)
16

Zápas mezi Vrchlabím a Slavií rozhodla vlastní branka ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Slavia po ztrátě všech bodů na domácí půdě v minulém kole chtěla uspět a napravit své zaváhání s Týništěm na hřišti Vrchlabí, kterému se v této sezóně moc nevede. Od úvodu si hosté vytvořili územní převahu a snažili se dostat do pozorné obrany domácích. Diváci se však v prvním poločase branky nedočkali, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

O výhře hostů rozhodla vlastní branka

Obraz hry ve druhém dějství byl podobný jako v první půli. Slavia držela míč častěji na svých kopačkách, dobře kombinovala a snažila se propacovat do obrany domácích.  Hostům se však nedařilo vstřelit kýženou branku, ale v 56. minutě jim pomohla vlastní branka. Prudký centr Daniela Krotila si do vlastní sítě srazil domácí kapitán Lukáš Hawel a Slavia šla do vedení. 0:1.

 

Bojovné utkání se v závěru ještě zdramatizovalo, když se hostům nepodařilo vstřelit uklidňující branku a domácí mohli srovnat ze standartních situací. Hostující obrana v čele s brankářem Zadrobílkem však závěrečnou snahu Vrchlabí ustála, a tak si všechny tři body odvezla hradecká Slavia. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Luděk Vojtíšek (vedoucí mužstva): "Hráči Vrchlabí bojovali, ale k bodovému zisku nám to nestačilo. Bojovné a tvrdé utkání s minimem šancí na obou stranách rozhodl smolný gól v první polovině druhého poločasu. Vrchlabským se v závěru podařilo získat několik standardních situací, ze kterých byla ohrožena branka hostů. Chtěnou branku se nám vstřelit nepodařilo, a i proto fotbalovější Slavie ve Vrchlabí bodovala naplno."

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Po celý zápas jsme měli herní převahu, kterou jsme však nedokázali gólově vyjádřit. K tomu nám v 56. minutě pomohli domácí, kteří si do vlastní branky srazili prudký centr Krotila. Uklidňující druhý gól se nám z velkého množství šancí vstřelit nepodařilo a tak jsme museli v závěru při standardních situacích domácích velmi pozorně bránit, což se nám podařilo a díky tomu si odvážíme nesmírně cenné a zcela zasloužené tři body."



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Hradecký [-] (31. M. Kučera [-] ) , S. Mlejnek [-] , P. Žďárský [-] , D. Navrátil [-] , A. Hnik [-] (60. D. Bürger [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] , D. Štefan [-] , M. Hawel [-] (74. P. Kraus [-] )

FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - J. Řezáč [-] (76. J. Jelínek [-] ) , E. Týfa [-] (62. J. Kabeláč [-] ) , T. Vošlajer [-] , J. Labík [-] (86. P. Chlumecký [-] ) , D. Krotil [-] , M. Málek [-] (76. M. Zbořil [-] ) , M. Šejvl [-] (56. L. Kundrt [-] ) , M. Strasser [-] , F. Hlušička [-] , T. Kabeláč [-]

ŽK: 2. M. Hawel , 45. D. Navrátil , 79. Z. Kout , 88. L. Hawel - 26. M. Strasser , 53. T. Kabeláč , 69. J. Kabeláč , 74. D. Krotil , 77. J. Jelínek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Kudláček Milan - VALIHORA Jaromir, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: výhra hostů

Slavie po ztrátě s Tyništěm potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů