Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan sestřelil Radnice sedmi góly


Branky


14

Radnice zavítaly v rámci 7. kola na hřiště Slovanu a od začátku utkání šlo o divokou podívanou. Domácí vstřelili v první 20 minutách 4 góly a soupeře jasně přehrávali. Hosté se však nevzdali a dvěma góly snížili. V druhé půlce Radnice proměnily další šanci a Slovan vedl už jenom o gól. Domácí se od 76. minuty znovu naplno rozjeli a soupeři nasázeli další tři góly. Divoké utkání skončilo hokejovým výsledkem 7-3 pro Slovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6 gólů v prvním poločase

Ve 3. minutě se krásnou střelou prosadil hostující Svoboda a otevřel skóre zápasu. Vedení Radnic netrvalo ani celou minutu. Jeden z hráčů Slovanu se prezentoval tvrdou střelou, kterou gólman soupeře pouze vyrazil, k odraženému míči se dostal Ilchenko a srovnal na 1-1. Stejný hráč se o tři minuty prosadil znovu, když se z dálky odhodlal ke střele a ta zapadla přesně k tyči. Rozjetí domácí neustále útočili s cílem přidal další branky. Ve 12. minutě rozehrával Slovan rohový kop, balón si našel Cigler a zvýšil vedení na 3-1. V 17. minutě to byl znovu Cigler, jenž pěkným zakončením přidal čtvrtou branku domácích. Pro diváky se hrál velmi atraktivní fotbal a ten, kdo na zápas přišel, určitě nelitoval. Šestý gól utkání vstřelili hosté, když skóroval Engl. Do šaten se šlo za stavu 4-2 pro domácí.

V druhé půlce se v útočném fotbale pokračovalo

Domácí po přestávce trochu zvolnili a nechali hrát soupeře. Celých 25 minut diváci neviděli gól, to změnil v 70. minutě hostující Svoboda, jenž snížil na rozdíl jediné branky a dostal Radnice znovu do zápasu. Domácí pochopili, že je třeba opět zapnout na plný výkon a v 76. minutě zvýšil na 5-3 Litványi. V 79. minutě dorážel do prázdné branky střídající  Vladař a upravil skóre na 6-3 pro domácí. O čtyři minuty později přidal sedmý gól stejný hráč a definitivně potopil šance Radnic na dobrý výsledek. Po divoké přestřelce vyhrál Slovan hokejovým výsledkem 7-3.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Na brzký inkasovaný gól jsme dokázali odpovědět čtyřmi góly za necelých 20 minut. Bohužel jsme v zápase měli pasáže, kdy jsme soupeře nechali hrát a vždy se na nás gólově dotáhl. V druhé půlce jsme trochu polevili a už to bylo pouze o jeden gól. Nicméně poté jsme znovu zapnuli a nasázeli jsme soupeři další tři góly. Až na pár hluchých míst jsme předvedli velmi dobrý výkon a po zásluze jsme vyhráli.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Ve 20. minutě to za stavu 4-1 vypadalo, že už je po zápase, ale musím kluky pochválit, že to nevzdali. Ještě v první půli jsme snížili a v druhé půlce jsme přidali další gól. Je škoda, že jsme za stavu 4-3 pro Slovan opět udělali zbytečné chyby, kterých soupeř využil a potrestal nás dalšími třemi góly. Zápasu určitě neprospěl ani fakt, že máme rozsáhlou marodku, spousta kluků, kteří dnes nastoupili hráli takový zápas vůbec poprvé. Zároveň se několik hráčů dalo do pořádku až těsně před začátkem zápasu. Nicméně to není výmluva, k fotbalu to patří a my se s tím musíme nějak poprat.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
J. Kabourek [-] - M. Koranda [-] (64. J. Reischig [-] ) , M. Makkai [-] , Y. Ilchenko [-] (64. D. Vladař [-] ) , P. Matula [-] , O. Litványi [-] , D. Daniel [-] (83. M. Ráb [-] ) , M. Cigler [-] , M. Janoušek [-] , O. Žák [-] , J. Nosek [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - M. Habr [-] , M. Svoboda [-] , D. Buchanec [-] , M. Engl [-] , D. Jonák [-] (64. T. Richter [-] ) , K. Janata [-] , P. Kočka [-] , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] , J. Štrunc [-]

Hráči zápasu: O. Litványi , D. Vladař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kraus Jan - VOLF Petr (N), KVASNIČKA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: výhra domácích

Slovan potvrdí roli favorita a nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích