Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást nadělil Mýtu 4 góly


15

Mýto se představilo na domácím hřišti proti Chrástu a už v 8. minutě prohrávalo po trefě Kostifara. Ve 14. minutě zvýšil vedení Chrástu Chládek a o dvě minuty později to byl znovu on, kdo vstřelil třetí gól hostů. Domácí první poločas vůbec nezvládli a dobře nevstoupili ani do toho druhého. Ve 48. minutě přidal svou druhou branku v utkání Kostifar a Chrást už vedl o 4 góly. Hosté měli i další šance, ale branka po nich nepadla. Domácí prohráli již čtvrté utkání v řadě a propadli se na 12. příčku, zatímco hosté se vyšvihli na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohrávali po 16 minutách 0-3

Již v druhé minutě šel hostující Chládek sám na brankáře, ale skvělou příležitost nevyužil. V 8. minutě se na straně hostů uvedl krásným centrem Špánek, přesný balón si zpracoval na prsa Kostifál a z voleje napálil míč za bezmocného gólmana. Ve 14. minutě se po brejku objevil ve výborné pozici Chládek a nebezpečně vystřelil na bránu soupeře, jeho pokus gólman vyrazil, avšak míč se znovu vrátil k Chládkovi, jenž podruhé nezaváhal. Domácí, zaskočení soupeřovou aktivitou, nedokázali reagovat na vývoj zápasu a v obraně kupili chyby. V 16. minutě už to bylo 3-0 pro hosty, když se znovu po brejkové situaci prosadil Chládek a přidal svou druhou branku v zápase. Hosté byli nadále velmi aktivní a jen díky nepřesnostem v zakončení nevedli ještě vyšším rozdílem.

Chrást lepší i v druhém poločase

Hosté poslali do druhého poločasu náhradnho brankáře Balouna. Ve 48. minutě převzal míč hostující Brýla a krásným pasem vyslal do šance Kostifála. Ten si s nabídnutou šancí poradil na jedničku a pěknou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci, čímž zvýšil vedení Chrástu na 4-0. Hosté si byli dobře vědomi vysokého náskoku a v druhém poločase zápas v klidu kontrolovali s občasnými útočnými výpady na soupeřovu polovinu. Mýto se snažilo bojovat, ale s jeho šancemi si hostující obrana poradila. Chrást si čtyřgólový náskok udržel až do konce zápasu a po zisku třech bodů se posunul na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Bohužel se opět potvrdilo, že jestli nebudeme pravidelně trénovat a hráči sami nebudou chtít, tak se jen stěží něco změní. Prvních dvacet minut rozhodlo, soupeř nám nasázel tři branky a my jsme znovu začali hrát, až když měli hosté pohodlný náskok. Do příštího zápasu s Příkosicemi musíme udělat nějaké změny, protože takhle hrát dál nemůžeme.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Dnes jsme byli na soupeře výborně připravení. Do zápasu jsme šli s tím, že jsme poslední dvě utkání prohráli, aniž by nás soupeř přehrával. Do dnešního utkání jsme šli naplno a už v 16. minutě jsme vedli o tři branky. Myslím si, že utkání mohlo skončit daleko vyšším výsledkem, což je asi jediná věc, která mě trošku mrzí, jelikož jsme ještě spoustu dalších šancí neproměnili. To nemění nic na tom, že jsme sehráli výtečný zápas a po zásluze vyhráli.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] (81. D. Mátl [-] ) - Š. Končal [-] (68. K. Dongres [-] ) , V. Procházka [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] - M. Ineman [-] (81. J. Zemánek [-] ) , J. Mašek [-] , P. Bejček [-] , D. Hlaváček [-] , J. Pelnas [-] (68. L. Laštovka [-] ) - J. Šmíd [-] (46. R. Lang [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] (46. P. Baloun [-] ) - J. Špánek [-] , J. Vitouš [-] , P. Korelus [-] , D. Tupý [-] , J. Kostifál [-] , J. Šuster [-] , J. Mašek [-] , P. Švajcr [-] (72. M. Nový [-] ) , M. Chládek [-] (60. M. Bórik [-] ) , A. Brýla [-]

ŽK: 67. J. Mašek , 70. M. Ineman , 87. T. Vonášek .
Hráči zápasu: J. Kostifál , M. Chládek , A. Brýla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - MOUTELÍK Václav (N), JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra hostů

Chrást je letos silný a bude chtít napravit zaváhání z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích