2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice zvítězily nad Mýtem


Branky


10. A. Kůsa , 80. L. Šiml
15

Do Mladotic přijelo Mýto a už v 10. minutě prohrávalo 0-1. Domácí soupeře celý zápas přehrávali a pálili šance jako na běžícím páse. Druhou branku přidal až v 80. minutě Lukáš Šiml, ale nutno říci, že zápas mohl skončit i daleko vyšším gólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spálili spoustu šancí

Domácí na začátku zápasu velmi dobře kombinovali, vytvářeli si nebezpečné šance a hosty dostali pod tlak. Již v 10. minutě využil nedorozumění v hostující obraně  Kůsa a uklidil míč do odkryté branky, 1-0. Mladotice neslevily z aktivity a naopak o několik minut později mohly zvýšit vedení, to by ale jeden z domácích hráčů musel mířit lépe. Hostům se vůbec nedařilo dostat do zápasu a po celý první poločas se jen bránili. Mladotice několik vyložených příležitostí neproměnily a potvrdily, že v této disciplíně mají v právě probíhající sezóně problémy. 

Mladotice si držely převahu

Po přestávce byl obrázek hry téměř totožný. Domácí měli jasně herní převahu, tlačili se do zakončení, avšak selhávali v zakončení. V 69. minutě nešetrně zajel do soupeře domácí Janský a od rozhodčího si za to vysloužil žlutou kartu. Mladotice pokračovaly v koncertu neproměněných šanci, který ukončil v 80. minutě až L. Šiml a vstřelil pojišťující branku na 2-0. V 82. minutě obdržel za tvrdý zákrok žlutou kartu hostující Světlík. V 85. minutě to byl zase domácí Taut, jenž zfauloval protihráče a viděl rovněž žlutý kartónek. Zápas se od 80. minuty spíše dohrával a domácí ho měli pod kontrolou. Mladotice vyhrály 2-0 a posunuly se na šestou příčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme podali výborný výkon, po celý zápas jsme byli jasně lepším týmem a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Mohli jsme přidat i další branky, ale bohužel jsme vyložené šance neproměnili.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Bohužel jsme do zápasu nevstoupili vůbec dobře a soupeř šel rychle do vedení. Nutno dodat, že Mladotice spoustu dalších šancí neproměnily a tím nás držely ve hře. Sami jsme si vytvořili možná tři šance za celý zápas, což je samozřejmě málo. Náš dlouhodobý problém je, že nás týmy přehrávají v záloze, což se potvrdilo i dnes. Jenom díky neproměněným šancím soupeře jsme neprohráli větším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (65. F. Buchtelík [-] ) - T. Krofta [-] , O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] (65. M. Sebránek [-] ) , J. Krejčí [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] (79. T. Taut [-] ) - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (59. L. Šiml [-] ) -

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Světlík [-] , V. Procházka [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] - D. Kocna [-] (58. L. Laštovka [-] ) , D. Hlaváček [-] , P. Bejček [-] , R. Chvála [-] (58. J. Pelnas [-] ) , M. Lenk [-] - J. Šmíd [-] (68. K. Dongres [-] )

ŽK: 69. D. Janský , 85. T. Taut - 82. M. Světlík .
Hráči zápasu: T. Krofta , D. Janský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - BUCHTELÍK Lukáš, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: výhra domácích

Mladotice hrají dobrý fotbal, věřím, že doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza