2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice vezou z Touškova bod


Branky


17

Velmi vyrovnané utkání sledovali diváci v Touškově, kam přijely Mladotice. Domácí šli již v 6. minutě do vedení, nicméně hostům se podařilo za šest minut vyrovnat. Za nerozhodného stavu týmy vstoupily do druhého poločasu a ten svým průběhem kopíroval první půli. Domácí vstřelili v 67. minutě branku na 2-1, ale hosté opět dokázali odpovědět a v 72. minutě to bylo zase nerozhodně. Remízový stav vydržel do konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hned v úvodu

Touškov začal utkání aktivně a rychle šel do vedení. V 6. minutě centroval ze strany jeden z domácích hráčů a hostujícímu brankáři vypadl míč z rukou, obrana pro jistotu zahrála balón do autu a domácí dostali výhodu v podobě rohového kopu. Ten Touškovu vyšel na výbornou a přesný centr si našel Půta, který se pěkně trefil hlavou. Mladotice odpověděly ve 12. minutě, kdy se k dorážce v pokutovém území dostal Urban a vstřelil vyrovnávací branku. Hra se poté hodně vyrovnala a oba týmy si vypracovaly pár nebezpečných šancí, bohužel pro diváky, vyhořely v zakončení. Do kabin hráči odcházeli za nerozhodného stavu 1-1.

Ani podruhé domácí náskok neudrželi

V počátku druhého poločasu byly Mladotice fotbalovějším mužstvem, ale ke gólu to nevedlo. V 67. minutě udělal jeden z hostujících obranců chybu a po ztrátě míče postupoval hráč soupeře sám na branku. Jeho následnou střelu ze strany gólman Mladotic pouze vyrazil před sebe, kde se k míči dostal Bělohlav a uklidil ho do odkryté branky. Touškov ani napodruhé nedokázal udržet vedení moc dlouho. V 72. minutě zahrávali hosté rohový kop a po něm se přesným zakončením prosadil O. Šiml. Hosté poté soupeře přehrávali, nicméně k vyloženým šancím se nedostali. Týmy se rozešly smírně p2-2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Myslím si, že první půle byla vyrovnaná. Šance byly na obou stranách a ani jeden z týmů neměl herní převahu. V druhém poločase jsme byli fotbalovějším mužstvem, avšak soupeř měl paradoxně nebezpečnější šance. Vzhledem k průběhu zápasu je bod asi zasloužený, avšak po předvedeném výkonu zejména v druhém poločase jsme mohli mít klidně tři.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - P. Foltýn [-] (18. J. Bělohlav [-] ) , J. Zahradník [-] , F. Půta [-] , O. Karbusický [-] , A. Šimice [-] , L. Hodek [-] , D. Trsek [-] (61. P. Vyšata [-] ) , D. Fajer [-] (61. O. Strnad [-] ) , M. Šiml [-] , R. Voith [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - T. Krofta [-] , O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , T. Taut [-] - Š. Kůsa [-] (52. L. Šiml [-] ) , O. Šiml [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] - J. Kolář [-] (68. F. Buchtelík [-] ) , D. Urban [-] (52. J. Krejčí [-] )

Hráči zápasu: M. Šiml .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KLIK Karel, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: remíza

Pokud se nováček z Mladotic sejde v plné síle, má na to si bod odvézt.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích