3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná doma pouze remizovala


Branky


68. O. Tic , 75. O. Tic , 80. V. Hajšman - 44. O. Mareš , 58. O. Mareš , 85. M. Marek
18

První poločas zvládli lépe hosté, za které se v 44. minutě prosadil Mareš. V druhém poločase se diváci určitě nenudili, jelikož padlo dalších 5 branek. Týmy se po divoké přestřelce rozešly smírně výsledkem 3-3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili na konci prvního poločasu

První poločas nabídl divákovi poměrně vyrovnanou hru, často se hrálo stylem nahoru dolů a na obou mužstvech bylo vidět, že chtějí dát gól. Losiná si postupem času dokázala vytvořit několik vyložených šancí, ale narazila buď na připravenou obranu hostů nebo selhala v zakončení. Ve 25. minutě dostal za tvrdší zákrok žlutou kartu domácí Hajšman. Hosté nezůstaváli pozadu, avšak nedalo se říct, že by si vypracovali nějakou tutovku. To změnil až Mareš, jenž ve 44. minutě vstřelil první branku utkání po velké chybě domácí obrany.

Diváci viděli dalších 5 gólů

Na domácím týmu bylo vidět, že je stále poznamenaný gólem do šatny a do druhé půlky nevstoupil ideálně. V 58. minutě se k míči dostal opět Mareš a svou krásnou střelou nedal domácímu brankáři šanci, 2-0 pro Klatovy. Po druhé inkasované brance vystřídala Losiná několik hráčů a do zápasu se to ihned promítlo. V 68. minutě prošel Šlais přes dva hráče soupeře a pěkným dloubáčkem našel Tice, který prostřelil gólmana. O sedm minut později se k odraženému míči dostal znovu Tic a pěknou střelou z vápna vyrovnal na 2-2. V 80. minutě se domácí prosadili potřetí, když po pěkné akci z pravé strany obdržel balón Hajšman a dokonal obrat Losiné. Hosté se nevzdali, v 85. minutě se objevil v dobré pozici Marek a vystřelil svému týmu bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V prvním poločase jsme viděli vyrovnanou hru. My jsme si vytvořili víc vyložených příležitostí než soupeř, ale bohužel jsme branku nevstřelili. Naopak, Klatovům jsme na konci prvního poločasu branku darovali. V druhé půlce na nás stále bylo vidět, že nás poznamenal gól do šatny a soupeř přidal i druhou branku. Potom jsme prostřídali několik hráčů a začali jsme hrát aktivně. Nakonec se nám povedlo zápas otočit, ale v závěru jsme bohužel opět zbytečně inkasovali. Vzhledem k počtu šanci si myslím, že jsme výsledek 3-2 měli udržet, ale je pravda, že herně to bylo vyrovnané utkání, a tak je výsledek 3-3 asi zasloužený pro oba týmy.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Na zápas jsme opět odjeli pouze v jedenácti, takže jsme hned od začátku věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Prakticky celý první poločas byl takzvaně nahoru dolů, žádný s týmů neměl určitou územní převahu. Domácí si dokázali vytvořit zajímavé gólové příležitosti, které buď nedokázali zakončit nebo ztroskotali na naší obraně. I my jsme si dokázali připravit zajímavé příležitosti, ovšem řešení těchto možností nebylo ideální. Teprve těsně před koncem první půle byla k vidění první branka, o kterou se postaral Ondřej Mareš, který dokázal potrestat hrubku domácí obrany. Stejný hráč dokázal v druhé půle zvýšit skóre na 0:2, kdy krásnou brankou překonal bezmocného brankáře, který se na balón letící za jeho záda pouze bezmocně koukal. Domácí ovšem utkání nevypustili a díky jejich chuti s výsledkem ještě něco udělat dokázali skóre otočit ve svůj prospěch na 3:2. Ani my jsme v druhé polovině, která byla velice podobná té první, nesložili zbraně a dokázali ještě vyrovnat na konečných 3:3, autorem branky byl Michal Marek, který tak korunoval svůj skvělý výkon vyrovnávací brankou.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , T. Pech [-] (61. P. Tančouz [-] ) , R. Spörl [-] (46. M. Bajer [-] ) , M. Šindelář [-] (56. O. Tic [-] ) , D. Šlais [-] (82. J. Kašpar [-] ) , V. Tobrman [-] (56. T. Albl [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Hajšman [-] , M. Pešek [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] , M. Marek [-] , J. Pretzelmayer [-] , T. Partyngl [-] , L. Urs [-] , B. Valeš [-] , J. Fiala [-] , T. Daněk [-] , Z. Kotáb [-] , L. Korpa [-]

ŽK: 25. V. Hajšman - 75. J. Fiala , 87. Z. Kotáb .
Hráči zápasu: O. Tic .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HOUDEK Zdeněk (N), BARBORKA Matyáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Záleží v jakém složení přijedou Klatovy. Vidím to na výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích