Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žákavě rozhodla o vítězství hostů první půl hodina


Branky


17

Oby týmy minulé kolo hrály svá utkání proti týmům z horních pater tabulky. Zatímco Malesice remizovaly se Sušicí, Žákava dokázala porazit Košutku. Oba týmy před posledním kolem dělil v tabulce pouhý bod. Po podzimu už to jsou 4. Malesice totiž i díky skvělému prvnímu poločasu v Žákavě zvítězily a přezimují na šestém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasně v režii hostů z Malesic. V 8. minutě se poprvé radovali z gólu Jiřího Svobody, o pět minut později zvyšoval na 0:2 z pohledu hostů Karel Schleis. V 17. minutě sice snížil žákavský kapitán Ondřej Soukup, ve 27. minutě to byl malesický Tomáš Gita, kdo zvyšoval na 1:3. Góly nabitá první půlhodina skončila čtvrtým gólem hostů. Pátým úspešným střelcem zápasu se stal Patrik Šmídl. Výraznou postavou prvního poločasu byl i Matěj Maur, který svým spoluhráčů tři góly připravil.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté s vědomím, že nemají co ztratit. Poměrně brzy se jim podařilo snížit, když se prosadil Matěj Boukal. Hosté trochu znervózněli, dokázali se však z horšího rozpoložení rychle oklepat a mohli hrozit z brejků. Žádný ale nevyužili, a tak bylo až do konce o co hrát. Nakonec už žádný z týmů branku nepřidal, a Malesice si tak po gólově zdařilé první půlhodině odvážejí 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Myslím si, že zápas byl z naší strany hodně povedený. Hlavně první poločas, kdy jsme šli brzy do vedení a víceméně jsme Žákavou výrazně přehrávali a myslím si, že kdyby první poločas skončil o 5, o 6 branek, tak se nikdo nemůže divit. Do druhého poločasu pak Žákava vlítla. Za stavu 1:4 už asi neměli co ztratit, takže do toho šli po hlavě a malinko jsme začali zmatkovat, když jsme dostali gól na 2:4. Pak jsme se ale na hřišti srovnali a ještě jsme měli pár brejkových situací, které, kdybychom byli trochu efektivnější v zakončení, tak jsme zápas mohli rozhodnout a už by se jen dohrávalo. Takhle se Žákava snažila až do konce, ale myslím si, že jsme to měli víceméně pod kontrolou a zaslouženě jsme si uhráli 3 body.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - O. Šimek [-] , J. Smazal [-] (46. M. Soukup [-] ) , L. Drugda [-] (89. M. Soukup [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , S. Nekola [-] , M. Boukal [-] , O. Soukup [-] , V. Bouda [-] (89. L. Mourek [-] ) , J. Aubrecht [-] (46. M. Štětina [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (86. L. Lecjaks [-] ) , M. Maur [-] , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] , T. Václavík [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 65. M. Skala - 69. J. Havelka , 79. O. Žitek , 85. K. Schleis , 91. D. Faltus .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - ŘÍHA Zdeněk, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:38
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 21:46
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Domácí fotbalisté budou chtít potvrdit stoupající formu a proto taky v těžkém utkání zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů