2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vícemistr na úvod bral jen bod se Stříbrem


Branky


54. J. Pavlík , 85. J. Pavlík - 10. T. Bůžek , 78. R. Dyk
26

Na úvod sezóny se potkaly týmy, které v minulé sezóně skončily na opačných pólech tabulky. Jenže nová sezóna začína pro všechny týmy stejně a přesně tak tomu bylo i na hřišti v Nýrsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se do vedení dostali fotbalisté Baníku Stříbro. Marek Vyšín dokázal na polovině hřiště uzmout míč po nepovedené kombinaci Nýrska, přes Tůmu se k němu míč dostal zpět do náběhu za obranu a z pravé strany jej předkládal nabíhajícím spoluhráčům, z nichž nakonec Tomáš Bůžek nasměroval míč do sítě.

 

Reagovat na nepříznivý vývoj mohl ve 25. minutě osamocený Imrich Varga, ale jeho hlavička těsně minula branku. Do konce poločasu se pak hra přelévala spíše mezi vápny a do větší šance se ani jeden z celků nedostával. Stříbru velmi dobře fungovala obrana a hosté se dokázali i herně v některých pasážích svému soupeři vyrovnat. Nýrsko naopak hrálo celkem profesorsky a pomalejší přechod do útoku je brzdil v možnosti vytěžit z šancí něco víc.

 

Všemu z první půle dal zapomenou Jakub Pavlík, který vynikl ve své tradiční disciplíně, a to vzdučném útoku. Svým typickým náběhem na přední tyč se vymanil ze spár bránícím hráčům a po centru z rohového kopu srovnal hlavou na 1:1. Své šance pak měly na změnu stavu oba týmy, ale góly nakonec padaly až ze standardních situací.

 

V 78. minutě zahrával rohový kop Baník, k odraženému míči se dostal Radoslav Dyk, který si efektivně přehodil míč přes hráče na levačku a z první nedal Toulovi šanci. Ovšem tato nádherná branka konečné vítězství neznamenala, jelikož pět minut před koncem bylo opět srovnáno. Po rohovém kopu se do vzduchu šponoval opět Jakub Pavlík, jehož první pokud v síti neskončil. Následná dorážka však ano. Do konce utkání už se stav nezměnil, i proto, že Toul v poslední minutě vytáhl nebezpečnou střelu na roh a oba týmy se rozešly smírně, po bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: První podzimní utkání bylo vyrovnané s šancemi na obou stranách... My jsme po sympatické akci šli do vedení a přišli jsme o něj po rohovém kopu a precizním zakončení domácího hráče. Hrálo se nahoru dolů, vyložené šance měli domácí po nakopávaných míčích, kdy hru trosku zjednodušili, ovšem i my hrozili po kombinačních akcích... Branka padla deset minut před koncem, kdy se k odraženému míči dostal Dyk a z voleje se krásně trefil do branky domácích. My si ovšem nepohlídali ani druhý rohový kop a po důrazné dorážce domácí opět srovnali. Vzhledem k průběhu utkání asi zasloužená remíza pro oba týmy.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - P. Výtisk [-] , Z. Mašek [-] (90. J. Taušek [-] ) , M. Bastl [-] , D. Kotlan [-] , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] (85. A. Göndör [-] ) , I. Varga [-] , J. Pavlík [-]

TJ Baník Stříbro
J. Hrubý [-] - M. Vyšín [-] (87. Z. Pašek [-] ) , V. Gontkovič [-] (70. D. Donate [-] ) , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] (77. D. Kasl [-] ) , J. Benedikt [-] (87. M. Haas [-] ) , R. Dyk [-] , D. Tůma [-] , R. Hřebík [-] , L. Sobolík [-] , T. Bůžek [-]

ŽK: 55. J. Čanecký , 77. M. Bastl .
Hráči zápasu: J. Pavlík - M. Vyšín .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - FRGAL Lukáš, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou fotbalově lepší a to také potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích