Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DERBY: V souboji Holýšova se Staňkovem zvítězila zkušenost


26
V posledním vzájemném střetnutí, které se konalo rovněž na hřišti Holýšova začátkem června, se zrodil výsledek 3:1. A stejným výsledkem skončilo i toto klání v němž se rovněž prosadil velezkušený Miroslav Černohorský, který na vzájemná derby má snad gólový patent.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Poprvé jmenovaný kanonýr a kapitán holýšovského týmu skóroval v tomto utkání ve 21. minutě, když využil rychlého protiútoku svých spoluhráčů a tváří v tvář mladičkému Pokornému si počínal zkušeně. Jenže hosté dokázali, i přes většinovou převahu Holýšova v držení míče, srovnat stav skóre, když se po nijak nebezpečně vypadající akci dostal míč k Antonínu Kolrosovi, a ten couvající a ze záklonu vymetl pavučiny v Zachově šibenici. S výsledkem 1:1 se tak odcházelo do šaten. Staňkov chtěl jistě do druhého poločasu vstoupit lépe, než se nakonec stalo. Jenže svého soupeře překvapit nedokázal a v 53. minutě už musel Pokorný opět lovit míč ze své sítě. Zach nejdříve vystihl pokus o přehození staňkovským útočníkem, aby následně rychle rozehrál na půlící čáru, míč se po křižném a tečovaném pasu dostal ke Stanislavu Staňkovi, který okamžitě na hranici šestnáctky volil střelbu a vybíhajícího Pokorného prostřelil. V 60. minutě mohlo být srovnáno. Do protiútoku se dral Váchal, který přesně vystihl ofsajdovou past, ale jeho zakončení bylo bídné a Zach si tak připsal veledůležitý zákrok. Další velmi dobrý zákrok zaznamenal Zach v minutě 80., když si na centr za obranu naběhl Bozděch, kterého zblízka vychytal a obrana mu poté pomohla odvrátit míč do bezpečí. V tu chvíli se už hrál velice bojovný zápas, čemuž odpovídá i počet žlutých karet, které v utkání padly. Nicméně úplnou tečku za výsledkem dal v úvodu zmiňovaný Miroslav Černohorský, který v 87. minutě, kterému byla trestuhodně nabídnuta skulinka středem hřiště a s Pokorným si poradil stejně, jako v prvním poločase. Poslední minuty už se jen dohrávaly, jelikož i hosté věděli, že na body už nedosáhnou.


Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Staňkov odehrál hodně dobrý zápas, bohužel rozhodla kvalita v zakončení a zkušenost hráčů domácích, jako je Míra Černohorský nebo Standa Staněk, kteří zápas bohužel rozhodli. Za stavu 2:1 šel Váchal sám na bránu, nedal, a to byl možná rozhodující moment zápasu. Možná bylo na víc, ale jak říkám, zkušenost rozhodla. Staňkov dál bude dávat příležitost vlastním klukům a o tom to vše je. Kluci odehráli derby herně dobře. Gratulace Holýšovu.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , S. Staněk [-] , J. Kadar [-] (88. T. Syrovátka [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , Z. Štěpán [-] (77. Y. Levchenko [-] ) , D. Zavadil [-]

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - J. Vrba [-] (77. T. Kucharič [-] ) , J. Mařík [-] (77. O. Hrdina [-] ) , D. Drudík [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] - J. Šimůnek [-] , M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] - A. Kolros [-] (84. V. Mifek [-] ) , P. Váchal [-] (64. M. Chodora [-] ) -

ŽK: 56. R. Kraus , 69. M. Zach , 80. V. Šperl , 83. J. Kadar - 31. P. Váchal , 67. A. Kolros , 73. F. Dolejš , 75. M. Bozděch , 89. V. Mifek .
Hráči zápasu: M. Černohorský .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PASTYŘÍK Tadeáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Staňkov se jednou prosadí, ale bude to v derby málo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů