1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl hrající trenér Chotíkova


Branky


26
Zápas, ve kterém padla jediná branka z kopačky hrajícího trenéra Chotíkova, Petra Kučery, který při brejku poslal míč do sítě i za pomoci břevna, vystihují nejlépe hodnocení obou trenérů, jenž zápas popsali velice přesně. Pojďte si tedy v krátkosti přečíst, jak tento zápas proběhl a jaké například má přání právě střelec jediné branky zápasu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Hrál se velmi pěkný fotbal ve velkém nasazení a úroveň krajského by měla vypadat asi přesně takto. Tímto chci pochválit za předvedenou hru i petřínské... Soupeř na nás lidově řečeno nastoupil a byl v první půlhodince v tlaku a nám dělalo problém držet balon. Nicméně s postupem času se začala karta obracet a Petřín nastolené tempo nevydržel. Nám pomohla i dvě poločasová střídání, protože kromě středu jsme začali být nebezpeční i na krajích a začaly lítat do vápna kvalitnější centry, než v první půlce. Nakonec zápas rozhodl můj gól, který mi stál hned pozápasovou pětistovku, ale šancí na skórování jsme měli ještě několik a zbytečně jsme tak nechali zápas otevřený až do konce. Jediný kdo nestíhal tempo zápasu byl hlavní rozhodčí, kterému se to bohužel u nás stalo už po několikáté a snad naposledy!

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a naší aktivní hrou a napadáním jsme soupeře pod tlakem nutili k chybám. Jednu takovou jsme zhruba po půlhodině hry nevyužili a od toho momentu začala i naše hra uvadat. Druhý poločas byl z naší strany vyloženě nepovedený, bez důrazu a běhání jsme nemohli myslet na to, že bychom zkušený tým domácích přehráli. Za naši hru ve druhém poločase pak přišel i trest, kdy z naší brejkové situace se špatným řešením, se dostali do protiútoku domácí a nemilosrdně nás potrestali. Zbytek zápasu jsme se snažili o vyrovnání, ale bohužel marně. Mrzí mě, že jsme si ve druhém poločase již nebyli schopni vytvořit žádný souvislejší tlak a bohužel ani brankovou příležitost. Naopak domácí do naší stále více otevřené obrany podnikali nebezpečné výpady a nás do poslední chvíle ve hře o nějaký ten bod udržel jen skvělý Edelman.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Sluka [-] , D. Míka [-] , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , J. Kellner [-] , J. Vild [-] (46. L. Kuhajda [-] ) , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] (84. M. Míka [-] ) , J. Huml [-] (46. A. Cirok [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Voves [-] , M. Jandoš [-] (73. M. Novák [-] ) , A. Rada [-] , L. Maxa [-] , P. Jílek [-] , M. Vanc [-] , M. Štefl [-] , J. Veselý [-] (84. J. Kunesch [-] ) , J. Šulc [-] , J. Zíma [-]

ŽK: 11. K. Rozboud , 29. P. Kučera , 30. J. Kellner - 29. J. Veselý , 90. J. Šulc . ČK: 90. J. Kellner , 90. J. Sluka .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřínu nevoní malé hřiště a Chotíkov doma umí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích