P. Škarda 90. (p.)
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 13:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín doma podruhé v sezóně ztratil. V plzeňském derby nestačil na Rapid


Branky


90. P. Škarda (p.) - 61. M. Čupalka , 69. D. Kořenek , 73. V. Agapkin
27

Rapid měl ve středu hrát předehrávku 14. kola s Radnicemi, ale počasí to nedovolilo, jelikož na Rapidu opět stála voda. Takže si místo toho kluci od Úslavy dali trénink a možná udělali dobře. Na hřišti Petřína se to poté projevilo, zejména ve druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v jasné režii domácího mužstva, které si vytvořilo několik velmi zajímavých šancí, ale trestuhodně své pokusy zahazovalo. Některé zahozené šance pak vypadaly hodně hrozivě, že by snad i trenérovi Pletichovi narostlo háro, než že by se Petřín prosadil. Bezbrankový stav vydržel až do přestávky, po níž se začaly dít věci...

 

Bojovné derby se po výměně stran vyrovnalo a hosté se začali více tlačit do koncovky. Rapid je velmi silný ze standardních situací a tuto přednost se snažil na Petříně využít - úspěšně. Po hodině hry se poprvé prosadil Miroslav Čupalka, aby druhou branku o osm minut později přidal Daniel Kořenek a domácí byli na dně. Jakoby na ně padla deka podobná z utkání s Radnicemi. Hra se nedařila a krátce inkasovali potřetí. Tentokrát skóroval Vladyslav Agapkin, po jehož zásahu už mohl být Rapid víceméně v klidu a poctivou obrannou hrou si dojít pro tři body. Dlouho to i vypadalo, že Petřín se poprvé v aktuální sezóně vůbec neprosadí, leč proti byl domácí kapitán Škarda, který v poslední minutě základní hrací doby korigoval na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Zápas s Rapidem se nám nepovedl hlavně co se proměňování šanci týká. Zvláště v 1. poločase, kdy jsme měli po všech stránkách navrch. Druhá půle byla z naší strany špatná, jak dopředu, tak ale i dozadu... Zvlášť pak při standardních situacích, kdy jsme po dvou rozích inkasovali 2 branky. Trenérovi Jiskrovi gratuluji k výhře. My ale chceme hrát nahoře, a proto se musí naši mladíci co nejrychleji oklepat a příští týden v Nýrsku bodovat.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Po letech jsme si zahráli derby na Petříně a vyšlo nám parádně. Výhrou 3:1 jsme se asi postarali o překvapení kola, nicméně zápas tak jednoznačný určitě nebyl. První poločas nás domácí přehrávali, byli víc v pohybu, kombinovali, ale naštěstí se dostali jenom do jedné vyložené šance, kdy samostatný nájezd lapil náš Jirka Liška a udržel tak nulu do poločasu, kterou jsme si před zápasem naplánovali. O poločase v kabině jsme na kluky trochu zatlačili, aby byli aktivnější odvážnější a hlavně aby zlepšili pohyb a nasazení v soubojích, které bylo v prvním poločase katastrofální. To se podařilo na výbornou a celý druhý poločas jsme byli lepší a domácí přehrávali, za což jsme byli odměnění 3 góly a body. Trochu nás sice mrzí jeden inkasovaný gól v závěru zápasu, kdy jsme vymysleli nesmyslnou penaltu a pokazil našemu brankáři čisté konto, ale plný počet bodů po 4 nevyhraných zápasech je pro nás skvělý a můžeme se tak s trochu větším klidem nachystat na domácí zápas s Vejprnicemi.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - D. Heller [-] (46. J. Levý [-] ) , M. Vanc [-] , J. Veselý [-] , L. Maxa [-] , M. Štefl [-] , L. Kotěšovec [-] (61. M. Jandoš [-] ) , P. Škarda [-] , J. Tětek [-] (61. J. Šulc [-] ) , M. Brož [-] (61. A. Majer [-] ) , A. Rada [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , D. Matějka [-] (39. J. Holík [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (87. Š. Fikrle [-] ) , J. Kadlec [-] , V. Agapkin [-] (87. M. Jandík [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Nový [-] (65. A. Kellich [-] )

ŽK: 63. M. Vanc , 68. A. Majer , 80. A. Rada , 83. J. Levý - 37. D. Kořenek , 74. M. Čupalka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR David - SCHNEIDER Josef, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rapid se snaží hrát útočně, ale na kvalitu Petřína, který je mi sympatický prací s odchovanci, to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích