0:1
(0:1)
29. L. Hodek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást doma těsně padl s Touškovem


Branky


29. L. Hodek
15

Velmi vyrovnané utkání od úvodních minut bylo k vidění v Chrástu. Hosté šli ve 29. minutě do vedení po trefě Lukáše Hodka. Nikdo by v ten moment neřekl, že se bude jednat zároveň o poslední gól v utkání. Po přestávce měly oba týmy několik šancí, ale příležitosti neproměnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svou šanci využili

Na těžkém terénu byla od začátku k vidění vyrovnaná hra. Chvíli měli více ze hry hosté, chvíli zase domácí. V 19. minutě obdržel po nešetrném zákroku na protihráče žlutou kartu hostující Zahradník. Ve 29. minutě se v dobré pozici objevil hostující Hodek a potvrdil, že se v podobných situací nemýlí, 1-0 pro Touškov. Domácí se snažili o okamžité vyrovnání, ale pozorná obrana soupeře si se všemi nebezpečnými šancemi poradila. Hosté se snažili zejména o protiútoky, nicméně i jejich šance zůstaly nevyužity. Vyrovnaná bitva nabídla několik tvrdších soubojů a na hřišti se hodně bojovalo.

V druhé půlce diváci gól neviděli

I po přestávce se na obtížném terénu hlavně bojovalo, domácí měli více ze hry, kdežto hosté se spoléhali na protiútoky. Jeden z nich mohl skončit na začátku druhého poločasu gólem, ale domácí obrana si s tím poradila. Poté převzal otěže utkání Chrást a jeho hráči si vypracovali spoustu zajímavých příležitostí, bohužel pro ně k vyrovnávající brance to nevedlo. V 55. minutě dostal žlutou kartu po tvrdém zákroku hostující obránce Fajer. Domácí několikrát vyzkoušeli pozornost brankáře Touškova střelbou ze střední vzdálenosti, ale úspěch neslavili. Touškov hrozil celý zápas z protiútoků a při několika z nich se vyznamenal dobrými zákroky domácí gólman Kokoška. Diváci bohužel už další branku neviděli, což znamenalo, že si hosté odvezli 3 body za výsledek 1-0.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Myslím si, že remíza by byla po dnešním výkonu určitě spravedlivá. Soupeře jsme do poslední minuty přehrávali, ale zároveň musím ocenit i našeho gólmana, který nás několikrát podržel a držel náš tým ve hře. Na těžkém terénu se nám bohužel nepodařilo vstřelit vyrovnávající branku, což nás po předvedeném výkonu hodně mrzí.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Na náročném terénu to bylo spíše bojovné utkání. Rozhodla krásná střela Lukáše Hodka z první půle. Velmi kvalitně odpracované utkání, pouze škoda zahozených několika dalších šancí, mohl být ke konci zápasu klid na kopačkách.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - D. Tupý [-] , J. Kostifál [-] , J. Šuster [-] (82. M. Bórik [-] ) , J. Mašek [-] , P. Švajcr [-] , R. Pour [-] , M. Chládek [-] (70. J. Špánek [-] ) , M. Brýla [-] , A. Brýla [-] , T. Rada [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - R. Voith [-] , M. Šiml [-] , A. Šimice [-] , D. Fajer [-] - Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] , F. Půta [-] , L. Hodek [-] (90. O. Strnad [-] ) - O. Karbusický [-] (66. D. Trsek [-] ) , J. Bělohlav [-] -

ŽK: 71. R. Pour , 90. J. Kostifál - 19. J. Zahradník , 55. D. Fajer .
Hráči zápasu: F. Půta , F. Nedvěd .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: FABIÁN Michal - VELÍŠEK Jiří, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: výhra domácích

Nabízí se remíza, ale vyzkoušeli jsme si, že Chrást je doma velice silný, jestli budou hrát svoji hru, vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích