Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh sestřelil Dýšinu


Branky


14

V dohrávce odloženého zápasu se lépe vedlo domácím, kteří výborně začali a po poločase vedli 3-1. V druhé půlce ještě Zbiroh jeden gól přidal a Dýšinu jednoznačně porazil 4-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili výborně do zápasu

Ve 2. minutě se dostal k míči domácí Huňáček a krásnou střelou otevřel skóre zápasu. Zbiroh získal po rychlé brance sebevědomí a o minutu později už to bylo 2-0, když se znovu prosadil Huňáček a navýšil vedení domácího týmu na 2-0. Ve 12. minutě zajel do protihráče domácí Sefzig a za svůj tvrdý zákrok viděl žlutou kartu. Hosté se dostali ke slovu ve 29. minutě. Jeden z hráčů Zbirohu nešetrně zfauloval protihráče v pokutovém území a rozhodčí okamžitě zapískal penaltu. Výhodu pokutového kopu proměnil hostující kanonýr Pěč a snížil na 2-1. Domácí reakce byla rychlá, po pěkné akci se míč dostal ke Chvojkovi a ten přesným zakončením upravil skóre zápasu na 3-1. 

I v druhé půlce byl lepší Zbiroh

Do 2. poločasu vstoupili lépe opět domácí. Hned ve 49. minutě si našel dobrý prostor Bystřický a tvrdou střelou vsítil čtvrtý gól Zbirohu. Domácí tým poté trochu zvolnil a v klidu si hlídal tříbrankový náskok. Hosté se snažili se zápasem něco udělat, ale jejich útočné pokusy končily na připravené obraně Zbirohu. Domácí mohli své vedení ještě zvýšit, ale několik slibných příležitostí nevyužili. V 76. minutě dostal za tvrdší zákrok žlutou kartu domácí Urx. V 81. minutě se na druhé straně provinil faulem Nový a ani on neunikl žlutému napomenutí. Zbiroh pohodlné vedení udržel a po zásluze získal 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Do zápasu jsme výborně vstoupili, po třech minutách už jsme vedli 2-0. Soupeře jsme skoro k ničemu nepustili a po celý zápas jsme byli lepším týmem. Dnes jsme podali velmi dobrý týmový výkon a po zásluze jsme získali 3 body.




Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - M. Švehla [-] , L. Lojek [-] (46. T. Urx [-] ) , D. Ivanič [-] (72. M. Šerý [-] ) , J. Sefzig [-] , M. Fair [-] (46. J. Rada [-] ) , V. Bystřický [-] (69. T. Pondělík [-] ) , K. Kalaš [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Brož [-]

FK Dýšina
J. Dvořák [-] - D. Květoň [-] (72. P. Makovička [-] ) , J. Ranc [-] , P. Tesař [-] , V. Muzika [-] (58. L. Hrdina [-] ) , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 12. J. Sefzig , 76. T. Urx - 81. V. Nový .
Hráči zápasu: J. Huňáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - KOSTELNÍK Lumír, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

Ve Zbiroze moc týmů neboduje a domácí vyhrajou s přehledem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích