2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov přetlačil Klatovy


Branky


14

Klatovy začaly zápas lépe a ve 20. minutě se ujaly vedení, když se prosadil Potužník. Pačejov po přestávce utkání dvěma brankami otočil, i když hrál od 69. minuty v deseti lidech. 3 body zařídil v 84. minutě Hlůžek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Klatovy vstoupily do zápasu lépe a v úvodu předvedly několik pěkných kombinačních akcí. Ve 20. minutě se už hosté i prosadili, když pohlednou akci zakončoval Potužník. Ve 22. minutě zajel do protihráče domácí Hradil a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Klatovy měly vzápětí další velkou šanci, ale tu neproměnily. Domácí hráli hodně důrazně, což hostujícím hráčům působilo problémy. Zbytek prvního poločasu probíhal ve vyrovnaném duchu a slibné příležitosti byly k vidění na obou stranách, bohužel pro diváky bez gólové tečky. Hosté zvládli první poločas a po 45 minutách vedli 1-0.

Pačejov utkání otočil

Druhý poločas byl ve znamení boje na obou stranách a několika vyostřených zákroků. Domácí se v úvodu snažili vyrovnat, ale jejich pokusy zastavila pozorná obrana Klatov. Hosté více drželi míč a dobře kombinovali, nicméně v zakončení si počínali nepřesně a druhý gól stále nepřicházel. V 60. minutě zfauloval protihráče domácí Štěpán a od sudího viděl žlutou kartu. V 67. minutě se ve výborné pozici objevil domácí Kubáň a šancí nepohrdl, 1-1, V 69. minutě fauloval znovu Štěpán a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Oslabení domácí se trochu zatáhli a herní převaha byla na kopačkách Klatov. Nicméně hostující tým přesilovku nevyužil a paradoxně se prosadil opět Pačejov. V 84. minutě vstřelil druhou branku Hlůžek a poslal domácí tým do vedení. Klatovy už do konce utkání branku nevstřelily a v Pačejově překvapivě prohrály. 



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - T. Bláha [-] , F. Štěpán [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Mareš [-] , M. Kubaň [-] , F. Slivoň [-] (84. V. Havlík [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Urs [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Potužník [-] , T. Partyngl [-] , B. Valeš [-] , Š. Tomaka [-] , J. Kolerus [-] , O. Javorský [-] (70. L. Korpa [-] ) , M. Barborka [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 22. D. Hradil , 60. F. Štěpán , 62. L. Šmrha - 60. J. Fiala . ČK: 69. F. Štěpán .
Hráči zápasu: J. Hlůžek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KEČKEŠ Jan, BALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: remíza

Jelikož ve stejný čas hraje i A tým Klatov, myslím si, že domácí zabodují a urvou min. bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů