4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany znovu vyhrály a posunuly se na první místo


Branky


18

Domácí vlétli do zápasu a v 7. minutě šli do vedení. V 19. minutě přidaly Dobřany druhý gól a do konce prvního poločasu měly další šance, které ovšem nevyužily. Po přestávce přidali domácí fotbalisté další dvě branky a v zápase s Bolešinami potvrdili roli favorita, zisk 3 bodů je posunul na první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly domácích

Od úvodního hvizdu hráči Dobřan dobře kombinovali, vyměňovali si krátké přihrávky a velmi snadno se dostávali do šancí. V 7. minutě se po pěkné akci prosadil Fabián, 1-0. V 19. minutě se k balónu dostal Radič a pěkným zakončením nedal hostujícímu brankáři šanci. Domácí zcela ovládali utkání a vytvářeli si další vyložené příležitosti, další gól ovšem nepřidali. Bolešiny se vůbec nemohly dostat do zápasu, nedařila se jim kombinace a hráči dělali individuální chyby. V 37. minutě zajel do protihráče hostující Bošek a po zásluze viděl žlutou kartu. Rychlá a přesná hra v podání domácího týmu dělala Bolešinám velké problémy a hosté jen se štěstím neobdrželi v prvním poločase více branek.

Dobřany náskok ještě zvýšily

Dobřany vlétly do druhého poločasu stejně aktivně jako do prvního a soupeř se jen bránil. V 54. minutě zfauloval protihráče domácí útočník Havlíček a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. V 57. minutě dostal dobrý balón Š. Mertl a přesnou střelou zvýšil na 3-0. V 66. minutě vstřelil svou druhou branku v zápase Fabián a potvrdil tím výborný individuální výkon. Domácí, vědomi si pohodlného náskoku, dále drželi míč na svých kopačkách a Bolešiny do ničeho nepouštěli. V 74. minutě to s agresivitou přehnal hostující Zahálka, což rozhodčí ocenil žlutou kartou. V 83. minutě napodobil spoluhráče Stupka, jenž si také odnesl žlutou kartu. Domácí potvrdili dominantním výkonem roli favorita a vyhráli 4-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Byl to podobný zápas jako proti Strážovu, kdy jsme v poločase mohli vést klidně 5:0, ale opět jsme neproměnili šance. Druhou půli se nám přeci povedlo přidat dvě branky a utkání jsme vyhráli jasně 4:0. Důležité bylo, že jsme zvládli obě domácí utkání. V týdnu hrajeme pohár se Slovanem Plzeň a v neděli zajíždíme do Horažďovic, kde se nám dlouhodobě nedaří. Doufám, že se nám to povede konečně prolomit.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc. trenér: Do Dobřan jsme jeli bez šesti hráčů základní sestavy, což se v zápase samozřejmě projevilo. Soupeř byl po celé utkání dominantní na míči, proměňoval šance a k ničemu nás prakticky nepustil.



Sestavy


TJ Dobřany
K. Kripner [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] (74. D. Mertl [-] ) , V. Bouček [-] (78. M. Bruha [-] ) - M. Hohlberger [-] , L. Radič [-] (50. R. Milota [-] ) , P. Brabec [-] , Š. Mertl [-] (74. T. Klír [-] ) - M. Fabián [-] , O. Havlíček [-] (74. M. Hájek [-] )

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - P. Zahálka [-] , D. Kolář [-] (67. J. Šmolc [-] ) , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , P. Hodl [-] , J. Brtník [-] , J. Pitel [-] (46. K. Šilhavý [-] ) , M. Kolář [-]

ŽK: 54. O. Havlíček - 37. P. Bošek , 74. P. Zahálka , 83. T. Stupka .
Hráči zápasu: M. Fabián .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Dobřany potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích