2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubům vystřelil výhru v závěru Panuš


Branky


17

Do Lubů přijely v sobotu Křimice. Oba vzájemné zápasy z minulé sezóny skončily výsledkem 3:1 pro domácí, takže každý tým měl po jedné výhře. Nyní nebylo daleko od remízy, ale opět to dopadlo výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase na šance vyhráli hosté. Několik gólových šancí skončiili buď na gólmanovi Šítovi anebo na domácí obraně. Luby si ale také vytvořili jednu velkou šanci. Po chybě v řadách Křimic však nastřelili pouze tyčku a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Křimice měly mírnou územní přavahu, která vyústila v první branku zápasu. Na centr od rohového praporku vyskočil nejvýše Josef Kovačič a hlavou poslal Křimice do vedení. Hosté se ale z vedení neradovali dlouho. Brankář Jiří Moravec špšatně viděl na ukrytou střelu a míč jen vyrazil. Daniel Šnour byl rychlejší než hostující obrana a vyrovnal tak na 1:1. Po gólu se hra zklidnila. Hrálo se hlavně mezi vápny a šance přicházely na obou stranách jen zřídka. V posledních minutách ale zahrávali domácí standardní situaci. Přihrávka propadla až k Adamu Panušovi, který míč propasoval mezi houštinou těl a vystřelil domácím 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Bylo to vyrovnané utkání se šťastným koncem pro nás. Musím pochválit Adama Panuše, který vstřelil svůj první gól v mužích a ještě takhle důležitý. Od soupeře zahrál velice dobře Jakub Szedmák a vysoký útočník Kovačič.

FC Křimice
Jakub Szedmák, kapitán: Co se týče šancí, tak se to dost podobalo našemu minulému zápasu s Kralovicemi. Šance jsme si, řekl bych i 100%, dokázali vytvářet, jenže se je nám nepodařilo proměnit. Luby měly v první půli jednu šance z naší chyby, kde jsme měli štěstí, protože nastřelily tyčku. Nicméně se vší skromností kdyby to bylo po půli 3:0 pro nás, tak by se asi nikdo nemohl divit. Ve druhé půli jsme měli mírnou územní převahu, vyústilo to v náš gól, kdy Pepa Kovačič vsítil hlavou po rohovém kopu gól. Potom jsme po takové polostřele inkasovali. Domácí hráč vystřelil zpoza obránce, našemu gólmanovi to vypadlo a bohužel jsme tam byli druzí a domácí hráč to dorazil. Pak se už spíše zápas dohrával a všechno se schylovalo k remíze. Bohužel v 89. minutě jsme čelili standardce z levé strany u vápna. Domácí hráč to trefil stehnem, propadlo to na jednoho z domácích hráčů, který to propasoval mezi našimi hráči. Zápas jsme si prohráli naší nedůsledností v obou vápnech, kdy jsme bohužel neproměnili naše šance a naopak jsme nechali z minima příležitostí skórovat domácí. Z toho se musíme poučit, musíme si ty chyby říct a nejlépe je neopakovat.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - A. Čížek [-] (86. J. Jirotka [-] ) , H. Pikhart [-] (70. T. Blohmann [-] ) , M. Pivoňka [-] , M. Vejskal [-] , K. Křížek [-] , V. Mańas [-] (65. D. Vozka [-] ) , J. Holý [-] , A. Panuš [-] , D. Šnour [-] , V. Petrželka [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] (62. P. Beneš [-] ) , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , J. Kovačič [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-]

ŽK: 56. A. Čížek - 12. P. Havlíček , 40. J. Šváb , 65. J. Kovačič , 83. V. Kuneš .
Hráči zápasu: A. Panuš - J. Szedmák , J. Kovačič .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Jakš Jan - STROLENÝ Petr, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Na domácím hřišti bude těžké Luby porazit, hosté z Křimic si ale poradí a odvezou si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů